Mainos

Oli palaamassa kotiin sairaalasta vastasyntyneiden kaksostensa luota – kuuden lapsen äiti sai surmansa auto-onnettomuudessa

Kuuden lapsen äiti joutui kohtalokkaaseen autokolariin lähellä kotiaan. 

Perheenäiti Katie Evans, tai kukaan muukaan hänen läheisistään ei taatusti osannut aavistaa, että tuttu ajomatka sairaalan ja kodin välillä jäisi kuuden lapsen äidin viimeiseksi. Viime perjantaina äiti oli ollut tapansa mukaan sairaalassa katsomassa ennenaikaisesti syntyneitä kaksosiaan, mutta hän ei koskaan enää palannut kotiin.

Huolestunut aviomies Jacob odotti ja odotti, mutta kun 37-vuotiasta Katieta ei kuulunut kotiin, vaikka ilta oli jo vaihtunut yöksi, hän alkoi soitella huolestuneena läheisilleen selvittääkseen, mitä oli mahdollisesti tapahtunut.

– Jacob soitti meille keskellä yötä ja kertoi olevansa todella huolissaan vaimostaan, joka ei tullut sairaalasta kotiin illalla, Katien sisko Caralee kertoo onnettomuusyöstä.

Aviomiehen pahin painajainen kävi toteen, kun viranomaiset ottivat häneen yhteyttä ja kertoivat tuhoisasta onnettomuudesta, joka oli tapahtunut vain reilun kilometrin päässä heidän kotitalostaan.

Kaksosten ei odotettu selviävän ennenaikaisesta synnytyksestä

Viranomaisten mukaan Katie oli saanut surmansa humalassa ajaneen 22-vuotiaan kuskin menetettyä autonsa hallinnan ja törmättyä naisen autoon. Mitään ei ollut tehtävissä, vaan Katie oli menehtynyt välittömästi saamiin vammoihinsa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Katie oli vieraillut sairaalassa joka ikinen päivä sen jälkeen, kun hän synnytti kaksosensa raskausviikolla 25. Lasten ei odotettu selviävän ennenaikaisesta synnytyksestä, ja jokainen selvitty päivä tuntui perheestä pieneltä ihmeeltä. Iloinen uutinen surun keskellä on se, että kaksosten tulevaisuus näyttää tällä hetkellä valoisalta, vaikka heidän äitinsä ei olekaan enää heidän luonaan.

Äitiä jäävät kaipaamaan aviomies Jacob, 12-vuotias Spencer, 11-vuotias Travis, 9-vuotias Nathaniel, 2-vuotias Gideon ja alle kahdeksanviikkoiset kaksostytöt.

Lähteet: People, SignalsCV

***

0:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.