Mainos

Kaksosia odottanut äiti menehtyi täysin yllättäen – molempien lasten henget onnistuttiin pelastamaan

Perinnöllinen sydänlihassairaus vei raskaana olleen naisen hengen. Tragedian keskellä tapahtui kuitenkin jotain uskomatonta. 

Ollessaan viimeisillään raskaana kaksosia odottava Kelly Forrest kiidätettiin sairaalaan hengitysvaikeuksien ja pahoinvoinnin vuoksi. Lääkärit tekivät kaikkensa pelastaakseen 36-vuotiaan naisen ja hänen syntymättömien lastensa henget, mutta valitettavasti tämä tarina ei saanut onnellista loppua.

Jo entuudestaan kolme lapsen äiti menehtyi traagisesti laajentuneeseen kardiomyopatiaan, hengenvaaralliseen sydänlihassairauteen. Surun keskellä tapahtui kuitenkin myös jotain uskomatonta, kun lääkärit saivat kuin saivatkin pelastettua syntymättömien kaksosten henget. Molemmat keisarileikkauksella syntyneistä kaksosista jäivät henkiin, vaikka toisen elämä olikin hiuskarvan varassa. 

– Ainoa positiivinen asia tässä kammottavassa tilanteessa ovat kaksi kaunista poikaa, jotka liittyvät perheeseemme. Kelly oli fantastinen tytär ja äiti, Kellyn äiti ja lasten isoäiti Anne Campbell toteaa.

– Aiomme kertoa pojille, että äiti on enkeli ja taivaassa. Hän katselee heitä taatusti sieltä ylhäältä ja rakastaa heitä joka ikinen minuutti.

Perhe ihmettelee: Miten tällaista voi oikein tapahtua?

Kelly kuoli vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli käynyt lääkärillä hengitysvaikeuksien, kuumuuden ja sairauden tunteen vuoksi. Nainen oli saanut käteensä rautakuurin anemiaan ja lähetetty kotiin, mutta vain päivä tämän jälkeen odottavan äidin tila romahti. Pian oli jo liian myöhäistä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kammottavan tapahtuman jälkeen selvisi, että lääkärit olivat jättäneet huomioimatta sukurasitteen; hänen perheessään oli historiaa sydänsairauksista. Kelly oli maininnut asiasta lääkäreille jo aiemmin hänen oman isänsä kuoltua sydänlihassairauteen, mutta tiedot eivät olleet koskaan päätyneet kirjatuksi järjestelmään.

– Olen varma, että Kellya olisi seurattu paljon tarkemmin, jos tämä olisi ollut tiedossa, Kellyn äiti toteaa ja ihmettelee, kuinka ihmeessä tällaista voi oikein tapahtua.

Tutkimusten myötä perheelle on kerrottu, että vuonna 2014 tapahtunut kuolema oli odottamaton ja monitulkintainen, eikä se johtunut sairaalan tekemästä virheestä.

Lähde: Mirror

***

6:46

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.