Mainos

Oletko sinä nähnyt Iidaa? Suomalaisen pikkutytön sydän särkyi parhaan ystävän katoamisesta

Facebookissa leviää koskettava etsintäkuulutus. Kuulutuksessa etsitään epätoivoisesti 8-vuotiaan pikkutytön kadottamaa Iida-leijonaa.

Oletko sinä nähnyt Iidaa? Pikkuista pehmoleijonaa kaipailee 8-vuotias suomalaistyttö. Tytön äidin, Annika Tellon, julkaisemaa etsintäkuulutusta leijonasta on jaettu Facebookissa jo yli 2 700 kertaa.

Leijonaa ei kuitenkaan ole löytynyt, Tello kertoo MTV Lifestylelle.

"Iida on ollut 8-vuotiaan tyttäreni rakkain pehmolelu koko hänen elämänsä ajan. Se on ollut mukana kaikessa; Iidaa on viety neuvolakäynneille, puistoihin, metsäretkille, kauppoihin, lomamatkoille, uimarannoille, saunomaan, ystävien ja sukulaisten luo, päiväkotiin ja kouluun – pieni leijona on kulkenut tytön taskussa tai käsilaukussa mukana kaikkialle", Tello kertoo päivityksessään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tyttäreni on ommellut Iidalle oman tyynyn ja peiton, ja Iida on nukkunut tytön kanssa samassa sängyssä 8 vuoden ajan. Tyttö on kylvettänyt ja kammannut Iidaa ja pukenut sitä eri asuihin aina tilanteen mukaan. Meillä on vietetty Iidan syntymäpäiviä, oiottu vääntynyttä nenää ja ihmetelty harventuvia viiksikarvoja."

Iidan tuntomerkit: Iida on noin 10 senttimetriä pitkä, sillä on ruskea turkki ja musta, hieman vääntynyt nenä. Katoamishetkellä Iidalla ei ollut kuvassa näkyviä koruja. 

Kesäloman aikana Iida kuitenkin katosi jossain Turun ja Helsingin välillä.

"Tytön huoli ja suru on valtava, niin kuin vain parhaan ystävän katoamisesta aiheutuva huoli voi olla. Joka päivä kesken leikkien tyttö pysähtyy miettimään, missä Iida oikein on. Suru kasvaa iltaa kohti, kun tytön oman tyynyn viereinen Iidan peti on tyhjä. Iidaa on etsitty kovasti, mutta se on edelleen kadoksissa", päivityksessä kerrotaan tytön surusta.

– Kovasti on etsitty ja ihmiset ovat ihanasti lähteneet jakamaan viestiä eteenpäin, ja ollaan saatu monia tsemppiviestejä. Mutta edelleen tosiaan metsästys jatkuu. Todennäköisimmin Iida on pudonnut jonnekin Liedon, Salon tai Lohjan seudulle. Salon/ Muurlan alue on kaikkein vahvin veikkaus, Tello kertoo MTV Lifestylelle.

Tellon perhe toivookin sosiaalisen median apua Iida-leijonan löytymiseksi.

– Täällä tosi kovasti toivotaan edelleen, että jonain hetkenä tärppää ja Iida palaa kotiin!

Oletko sinä nähnyt Iidaa?


Video: Lapset määrittelevät ystävyyden.

2:20

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.