Oletko jo nähnyt? 3-vuotiaan Milan huumorivideot huippusuosittuja: Äiti jätti työnsä Instagram-menestyksen ansiosta!

Sanavalmista taaperoa seuraavat Instagramissa miljoonat ihmiset. Äiti tienaa sosiaalisen median avulla jo enemmän kuin lääkärimiehensä.

Yli 3,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa omaavan Katie Staufferin kolmevuotias Mila-tyttö on oikea minikoomikko. Stauffer julkaisee Instagram-tilillään paljon kuvia ja videoita Milasta ja tämän kaksoissiskosta, Emmasta, eri tilanteissa. Suurin osa seuraajista on etenkin Milan uskollisia faneja.

Emman kerrotaan olevan kaksosista varautuneempi ja ujompi kameran edessä, mutta Mila on kunnostautunut hulvattomien videoiden teossa siskonsakin edestä. Mila on esimerkiksi pohtinut budjetin merkitystähaukkunut edellään laahustavat hitaat ihmiset, todennut äitiyden rankaksi hommaksiäimistellyt lankapuhelimen tarkoitustatylyttänyt lentokoneessa vieressään istunutta puheliasta naista ja tyrmännyt täysin uuden päiväkotinsa.

Mila tyrmää kuntosalit:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti lopetti työnsä

Buzzfeed-sivuston mukaan amerikkalainen Mila on jo niin suosittu, että fanit pysäyttelevät taaperoa ja vaativat päästä kuvaan tämän kanssa. Yritykset puolestaan maksavat Milan äidille tuotteidensa mainostamisesta. 

Kaikki alkoi jo kuusi vuotta sitten, kun Stauffer alkoi jakaa kuvia kolmesta vanhemmasta lapsestaan, Kaitlinista, Finnistä ja Charlesista. Jo tuolloin kuvat Finn-pojasta osoittautuivat niin suosituiksi, että yritykset alkoivat lähetellä äidille lahjoja, joista hän puolestaan kertoi päivityksissään. Myöhemmin hän alkoi pyytää päivityksistään rahaa.

Nykyään Milan brändi on jo niin vahva, että Katie-äiti on voinut lopettaa työnsä tehdäkseen Instagram-päivityksiä täyspäiväisesti. Vaikkei Katie paljasta Buzzfeedille tarkkoja summia, on hän aiemmin paljastanut Foxille tienaavansa enemmän kuin lääkärimiehensä Charley. Lisäksi perheen koti on täynnä ilmaislahjoja yrityksiltä, jotka toivovat saavansa näkyvyyttä Staufferin Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kymppitonni yhdestä päivityksestä?

Buzzfeedin haastatteleman markkinointitoimisto Mediakixin toimitusjohtajan, Evan Asanon, mukaan Staufferin Instagram-tilin kokoisesta näkyvyydestä saatetaan maksaa jopa 10 000 dollaria eli noin 8 000 euroa – tai jopa tuplasti enemmän – päivitykseltä, riippuen brändistä ja kampanjasta. Videosisällöstä voi saada paljon enemmänkin.

Asanon mukaan miljoonia seuraavia omaavien Instagram-tilien haltijat voivat saada vuosittain jopa puolen miljoonan dollarin ansiot vain sponsorien ansiosta.

Mila ja Emma:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei hyväksyttävää joidenkin mielestä"

Luonnollisesti kritiikkiä satelee siitä, että moni kokee äidin tienaavan tyttärensä kustannuksella. Staufferin mielestä kritiikki on epäreilua.

Vaikka videoilla nähdään sanavalmis, nenäkäs tyttö, Buzzfeedin toimittaja kertoo Milan olleen tavatessa hyvin normaali taapero.

Suosio ei ainakaan ole noussut pikkutytön hattuun, sillä Fox Newsin haastateltavana käväisseeltä Milalta kysyttiin, miltä tuntuu olla kuuluisa. Äitinsä sylissä istuneen Milan vastaus oli lyhyt ja ytimekäs: "Öö, en minä tiedä."

– Useimmilla ihmisillä on työpaikat – tämä vain sattuu olemaan minun. Ja ihan kuin se ei olisi hyväksyttävää joidenkin mielestä, ja se on kurjaa.

Stauffer korostaa, ettei Milan työ eroa lapsinäyttelijän työstä, ja sitä paitsi pikkutyttö pitää videoiden tekemisestä. Ne tehdään aina tytön oman jaksamisen mukaan. Kuvien ottaminen ei koskaan kestä yli 15 minuuttia, joskus selvitään viidessä minuutissa, äiti vakuuttaa.

Miljoonia katsojia keräävien videoiden valmistumisessa voi kestää kolmekin päivää. Isosisko Kaitlin kertoo Milalle vuorosanat, jotka hän sitten latoo kameralle omaan tyyliinsa. Kuvaus lopetetaan, jos Mila alkaa kyllästyä. Toisinaan Milan videot ovat sponsoroituja, mutta äiti harkitsee niiden tekemisen lopettamista, sillä mainospuheet haittaavat videoiden "milamaisuutta".

– Emme halua niiden olevan niin mainosmaisia, hän perustelee.

Turvallisuus huolenaiheena

Perhe joutuu suosion myötä kantamaan huolta turvallisuudestaan, ja fanitapaamisessa turvamiesten tulee olla läsnä. Stauffer ei tägää perhettä sosiaalisessa mediassa mihinkään ennen kuin he ovat poistuneet paikalta.

Pikku-Milan välillä pysäyttelevät ihmiset, joista jotkut ovat aikuisia miehiä, Katie-äiti kuittaa kuitenkin vaarattomina.

– En koskaan tekisi niin pienelle lapselle. Mutta he olivat, niin kuin Ranskasta, missä se on normaalia. Niin he tervehtivät ihmisiä tai jotain, äiti toteaa miehestä, joka pysäytti perheen New Yorkissa ja suukotti Milaa poskelle.

Stauffer saa usein kuulla myös ihmettelyä siitä, onko turvallista julkaista lapsista kuvia, joskus jopa pelkissä vaipoissa. Äiti ei näe ongelmaa tässäkään asiassa, vaan kuittaa nämäkin ihmettelyt Buzzfeedille toteamalla, etteivät tytöt ole koskaan täysin ilman vaatteita.

Kerrottakoon, ettei Katie Stauffer itse ollut tyytyväinen Buzzfeedin artikkeliin, vaan ilmoitti miljoonille seuraajilleen ennen sen julkaisua, että haastattelu tehtiin väärin perustein.

Milan meikkitutoriaali:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

 

Lähteet: BuzzfeedFox

***


Lue myös:

    Uusimmat