Oletko huomannut? Prinssi William ei käytä koskaan vihkisormusta – tässä syy

34:29

Prinssi William ei ole tunnetusti suuri korujen ystävä.

VIDEO: Prinssi William hurmasi Esplanadilla

Prinssi William ja herttuatar Catherine menivät naimisiin 29. huhtikuuta vuonna 2011, ja tuosta päivästä alkaen Catherine on kantanut vasemmassa nimettömässään walesilaisesta kullasta tehtyä sormusta.

William sen sijaan ei pidä ikinä sormessaan yhtään mitään. Tämän taustalla on kerrottu olevan muutama eri syy. 

Ensinnäkin, Catherine ei antanut Williamille sormusta heidän mennessään naimisiin. Luonnollisesti kuninkaalliset häät televisioitiin ympäri maailman, ja tapahtumasta kuvatuissa videoissa näkyy, kuinka ainoastaan William pujottaa sormuksen Catherinen sormeen alttarilla. 

Toiseksi kyseessä on Williamin henkilökohtainen mieltymys.

– Hän ei pidä koruista, ja palatsi tiedotti tästä asiasta ennen heidän häitään, kuninkaallinen valokuvaaja Penny Junor kertoo. 

Palatsin tiedote oli aikoinaan pikemminkin hovin sisäpiiriläisen anonyymi lausunto, joka annettiin toimittaja Rebecca Englishille

– Pariskunta keskusteli siitä, mutta William ei ole korujen perään, hän ei edes käytä sinettisormusta, ja on päättänyt ettei haluakaan tehdä niin. 

Lähteen mukaan Catherinelle Williamin päätös ei ole ollut mikään ongelma, sillä yläluokan miehille on kovin tavanomaista olla käyttämättä perinteistä vihkisormusta. Mikäli miehet sellaista käyttävät, sitä käytetään yleensä perheen oman sinettisormuksen kanssa. 

Esimerkiksi kun Williamin isä prinssi Charles meni naimisiin prinsessa Dianan kanssa, hän käytti vihkisormustaan sinettisormuksensa takana vasemmassa pikkurillissään. Nykyään, hänen ollessaan naimisissa herttuatar Camillan kanssa, Charles käyttää samankaltaista sormusta samanlaisessa järjestelyllä. 

Williamin veli prinssi Harry on käyttänyt ainoastaan vihkisormustaan mentyään naimisiin herttuatar Meghanin kanssa. Veljesten isoisä, kuningatar Elisabetin puoliso prinssi Philip sen sijaan ei käytä vihkisormusta lainkaan.

Lähde: Cosmopolitan

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja