Herttuatar Catherine bongattiin ilman vihkisormustaan – tässä syy ratkaisuun

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskautensa aikana

Herttuatar Catherine haluaa todennäköisesti olla tällä hetkellä mahdollisimman hygieeninen. 

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen virallisella Instagram-tilillä nähtiin hiljattain harvinainen kuvapari, jossa herttuapari oli kuvattuina tahoillaan puhumassa puhelimessa ja tekemässä töitään. Kuvat olivat siitä harvinaisia, että ne oli otettu Williamin ja Catherinen kotoa Kensingtonin palatsista ja näin ollen ne paljastivat harvinaisia yksityiskohtia kuninkaallisten asunnosta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toinen yksityiskohta, joka on kiinnittänyt monien huomion, oli se, ettei herttuatar Catherinella ollut kuvassa sormessaan kihlasormustaan.

Herttuattaren päätös olla käyttämättä sormustaan juontaa juurensa mitä luultavimmin siihen, että Catherine haluaa koronavirusuhan takia tehtävän jatkuvan käsienpesun olevan mahdollisimman tehokasta. Catherinen ikoninen kihlasormus kuului aikoinaan hänen edesmenneelle anopilleen, prinssi Williamin äidille prinsessa Dianalle.

Tutkimusten mukaan sormusten alla oleva iho saattaa tarjota todellisen tehopesäkkeen bakteereille. On myös tutkittu, että ilman sormuksia olevat kädet tulevat pesun myötä puhtaammiksi kuin ne, joissa on sormuksia. 

Catherine on nähty myös edustamassa aiemmin ilman korujaan. Esimerkiksi tammikuussa vieraillessaan lontoolaisessa lastensairaalassa Catherine nähtiin ilman korujaan, sillä sairaalan vierailijoita oli ohjeistettu poistamaan ylimääräiset korunsa. 

Herttuatar Catherine sai kihlasormuksensa Williamilta parin mennessä kihloihin vuonna 2010. He menivät naimisiin vuonna 2011. Catherinen vihkisormus on tehty walesilaisesta kullasta, joka on lähes satavuotinen kuninkaallinen perinne brittihovissa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat