Mainos

Olen täydellinen naisystävä – miksi mies ei silti arvosta minua? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Kuvittele lähes täydellinen naisystävä, halukas, kuunteleva, ei naputa ja puhuukin tunteistaan avoimesti. Kaikin puolin spontaani ja avoin, kokeilunhaluinen ja estoton. Ja mies ei huomaa naistaan, tekee kaikkea muuta, ei kuuntele, ei huomioi, elää vain yksinäisessä kommuunissaan ja eristäytyy muun muassa pelailemaan pelejään.

Missä vika, valinnoissa, minussa? Pitäisikö vain kadota takavasemmalle? Vai yrittää tuhannennen kerran kääntää toivoton tapaus eduksi?" kysyy nimimerkki YmmärtämätönOinasnainen.

Näin miehet vastasivat

"Jos aiemman viikon kysymys oli hankalin tähän asti, tämä on skaalan toisesta päästä. Vika on valinnassa, eli miehessä. Sinussa ei ole mitään vikaa, mutta pelimaailmaan kadonnut mies on todella eksyksissä, mikäli spontaani ja estoton nainen ei kelpaa. Älä tuhlaa häneen enää yhtään enempää aikaasi, vaan jätä mies ruutunsa äärelle ja lähde terassille pilke aurinkolasien verhoamissa silmissä. Mies ei tapojaan muuta, sinun täytyy vaihtaa maisemaa."
– Herra 47, naimisissa

"Oletko kertonut miehellesi, että kaipaisit häneltä enemmän huomiota ja yhteiseloa? Voi olla, että hän on omassa kuplassaan täysin tyytyväinen parisuhteeseenne, eikä ymmärrä, että sinä toivoisit enemmän. Sinussa tuskin on mitään vikaa, mutta ei välttämättä miehessäsikään. Voi olla, että ette vain täytä toisienne kriteereitä hyvästä puolisosta. Toisaalta on mahdollista, että miehesi on täysi tollo. Siinä tapauksessa tiedät varmasti itse, mikä on jatkon kannalta sinulle paras vaihtoehto."
– Mies, 25, avoliitossa

"Yritä keskustella asioista suoraan. Jos tämäkään ei johda mihinkään, niin sitten ehkä se takavasen?"
– Mies, 34, parisuhteessa

"Tuollaista tilannetta ei kannata katsella kovin pitkään. Jos mies ei osaa millään tapaa huomioida kumppaniaan ja osoittaa tälle tunteitaan, vaan on eristäytynyt omaan olemiseensa, ei se ole sen arvoista, usko pois. Ei yksikään ihminen ansaitse ainakaan kovin pitkäkestoisesti tuollaista. Maailmasta löytyy satavarmasti miehiä, jotka osaavat arvostaa ja huomioida halukasta, kuuntelevaa, ei-naputtavaa, tunteistaan avoimesti puhuvaa, spontaania, avointa, kokeilunhaluista ja estotonta naista. Kannattaa hetkeksi antaa niin sanotusti pallo miehelle ja antaa hänelle vielä mahdollisuus näyttää, mitä hän oikeasti haluaa, vai haluaako mitään. Jos tilanne jatkuu samanlaisena, anna olla ja eteenpäin."
– Mies, 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.