Villakoiran pentu hyppäsi ulos liikkuvan auton ikkunasta ja katosi Yhdysvalloissa – löytyi kaksi viikkoa myöhemmin yli 900 kilometrin päästä

Koiranpentu ehti olla karkuteillä kaksi viikkoa ennen kuin etsinnät tuottivat tulosta, kertoo muun muassa Daily Mail.

15. heinäkuuta villakoiranpentu Belle hyppäsi liikkuvan auton ikkunasta lähiössä Charlestonissa Etelä-Carolinassa ja katosi kahdeksi viikoksi. 

Autoa ajoi mies nimeltä Tim Whitfield. Auton kyydissä oli ollut Bellen lisäksi Timin vaimo ja 8-vuotias sukulaistyttö. Belle kuului Timin 90-vuotiaalle äidille.

Belle oli ollut takapenkillä tytön kanssa. Jossain kohtaa sen oli onnistunut hypätä ulos ikkunasta. Kukaan auton kyydissä olleissa ei ollut huomannut tätä ennen kuin vasta liki viiden kilometrin jälkeen. Se, miten koira kykeni hyppäämään autosta koko perheen huomaamatta, ei selvinnyt.

Tim kertoo, että huomattuaan Bellen kadonneen he olivat välittömästi kääntyneen takaisin ja yrittäneet etsiä koiraa. Se näytti kuitenkin kadonneen jäljettömiin.

Etsi koiraa somen ja uutiskanavan avustuksella

Tim halusi kovasti löytää Bellen. Hän tiesi, miten rakas pentu oli hänen äidilleen. 90-vuotiaan rouvan aiempi koira oli hiljattain menehtynyt 16 vuoden iässä.

Tim alkoi etsiä Belleä netin kautta. Koiralla oli mikrosiru tunnistusta varten. Hän julkaisi netissä katoamisilmoituksia ja lupasi koirasta löytöpalkkion. Ensin summa oli tuhat dollaria, myöhemmin kaksi tuhatta. Tim otti yhteyttä paikalliseen uutiskanavaan, joka tiedotti koiran kadonneen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koira löytyi yli 900 kilometrin päästä

Myöhemmin joku otti yhteyttä ja kertoi, että kaksi latinalaisamerikkalaista miestä olisi poiminut koiran kyytiin tien poskesta ja ajanut tiehensä. Tämän tiedon perusteella Tim laittoi viestiä kadonneesta koirasta eräisiin Facebook-ryhmiin ja lopulta hän löysi Floridassa asuvan miehen, joka oli pelastanut Bellen.

Mies kertoi, että hän oli ollut ajamassa Charlestonin läpi matkallaan kohti Miamia, kun hän oli huomannut Bellen liikenteen seassa. Hän oli ottanut koiran kyytiin, jotta se ei jäisi autojen alle ja oli vienyt sen mukanaan Floridaan. Myöhemmin hän oli jäljittänyt Timin sosiaalisen meidan julkaisujen avulla.

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Tim lähti ajamaan liki 940 kilometrin päähän Miamiin hakemaan Bellen kotiin. Sitten hän vei sen äidilleen.

Kun koira oli päässyt takaisin Timin äidin hoiviin, mies otti vielä yhteiskuvan toisensa jälleen löytäneestä kaksikosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat