Manchester Unitedin pelaajat haluavat Ole Gunnar Solskjärille jatkosopimuksen: ”Se näyttää varmalta”

Manchester Unitedin laitapuolustaja Luke Shaw pitää kesken kauden Unitedin komennon ottaneen Ole Gunnar Solskjärin jatkosopimusta varmana. Ashley Young ja Romelu Lukaku jakoivat Shaw’n näkemyksen.

Shaw’n mukaan Solskjär on osoittanut kykynsä.

– Luulen, että minun ei tarvitse sanoa paljoakaan näiden tulosten jälkeen, se näyttää varmalta. Me kaikki rakastamme Olea ja rakastamme hänen tekemää työtä. Nautimme kaikesta meneillään olevasta ja tulokset ovat osoittaneet sen. Olemme kompastelleet muutaman kerran, mutta olemme voittaneet yhdeksän kertaa vieraissa peräkkäin, ne eivät ole helppoja pelejä, Shaw sanoi Guardianin mukaan.

Kapteeni Youngin vastaus oli luonnollisesti diplomaattisempi, mutta englantilaisen kanta asiaan tuli myös selväksi.

– Se ei ole pelaajien päätettävissä, mutta jos katsot ulkopuolelta asiaa, miksi ei?

– Hän on ollut tulostaan asti fantastinen, henkäys raikasta ilmaa. Saavutuksemme lyhyessä ajassa ovat olleet loistavia. Pelaajien onneksi, päätös ei ole meidän, vaan seuran omistajien ja johtoportaan.

Kaksi maalia PSG:tä vastaan tehneen Lukakun mielestä asia on jo päätetty.

– Mielestäni se on päätetty ja luulen, että hänestä tulee seuraava manageri. Hänen pitäisi saada tuo pesti, Lukaku sanoi Reutersin mukaan.

– Voitimme Tottenhamin ja Chelsean vieraissa, Arsenalin FA Cupissa ja nyt PSG:n. Mitä muuta hänen tarvitsee tehdä, Lukaku kysyi.

 

Lue myös:

    Uusimmat