”Heidän pelaajansa ovat epätavallisella tasolla” – Tottenham-päävalmentaja nimeää Mestarien liigan voittajasuosikin

Valioliigaseura Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino nimeää Barcelonan Mestarien liigan voittajasuosikiksi.

Barcelona kohtaa puolivälierissä Manchester Unitedin, joka on onnistunut Ole Gunnar Solskjärin tulon myötä voittamaan 19 ottelustaan 14.

Pochettinon mukaan Unitedilla on kuitenkin työläs taival edessä kymmenen pisteen kaulalla La Ligaa johtavaa Barcelonaa vastaan.

– Jos Mestarien liigan voittajaksi on yksi suosikki, se on Barcelona. Ernesto Valverde (Barcelonan päävalmentaja) tekee hienoa työtä. Heidän pelaajansa ovat epätavallisella tasolla, ja heillä on Lionel Messi, Pochettino sanoi toimittajille Reutersin mukaan.

– Uskon, että Manchester Unitedin joukkue, joka on rakennettu viimeisten muutaman vuoden aikana, rakennettiin voittamaan isoja asioita. Luulen Barcelonan olevan kuitenkin askeleen Unitedia ylempänä.

Spurs kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Manchester Cityn, joka on myös rakennettu nimenomaan euromenestystä varten.

– On selvää, että Manchester City on rakennettu voittamaan ja siltä myös vaaditaan sitä, Pochettino sanoi.

Tottenham siirtyy uudelle, 62 000 ihmistä vetävälle kotistadionilleen vihdoin huhtikuun alussa. Siirron on määrä tapahtua ennen 9.4. pelattavaa ensimmäistä osaottelua Cityä vastaan. Pochettino uskoo uuden kodin antavan joukkueelle energiaa.

– Tiedämme, että lyhyissä turnauksissa joukkueen kunto tähän aikaan on erittäin tärkeää. Uusi stadion ja 62 000 katsoja siellä toimivat kannustimena meille, Pochettino päätti.


Lue myös:

    Uusimmat