Mainos

Ökyasuinalueen kovat säännöt: Ei koiria eikä pyykkiä

Venäjällä viimeistellään parhaillaan erästä maailman kalleimmista asuinalueista.

Moskovan laitamilla sijaitseva Agalarov Estates -asuinalue on ylellisten kartanoiden kotipaikka, jossa taantuma ei paljoa paina. Alueelle rakennettavat kartanot maksavat keskimäärin 11,6 miljoonaa euroa ja niissä jokaisessa on oma uima-allas, sauna, ja 6-7 makuuhuonetta. Lisäksi alueella sijaitsee muun muassa yksityinen, täysmittainen golfkenttä sekä oma lampi veneilyä varten.

Ilotulitteet, koirat ja pyykinkuivaus pihalla kielletty

Asuinalueelle mielivät joutuvat varautumaan paitsi koviin hintoihin, niin myös koviin sääntöihin. Alueella ei suvaita ilotulitteita, koiria, eikä pyykkiä saa ripustaa ulos kuivumaan.

Eräs tiukimmista säännöistä koskee henkivartijoita, joilla ei ole alueelle asiaa, vaan heidän on odotettava työnantajiaan asuinalueen ulkopuolella omassa rakennuksessaan.

”Venäjällä on helppo rikastua nopeasti”

Asuinalueen isä on Aras Agalarov, eräs Venäjän rikkaimmista miehistä. Agalarov uskoo kartanoidensa vetovoimaan, eikä ole huolissaan siitä, että taantuma on puolittanut Venäjän superrikkaiden määrän.

-Venäjällä on helppo rikastua nopeasti, joten ei ole niin suuri tragedia, jos välillä köyhtyy.

Taantuma ei olekaan näkynyt alueella käytävässä asuntokaupassa. Tähän mennessä alueelle rakennetuista 15 kartanosta ainoastaan kolme on enää myymättä.

(MTV3-AP)

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ SUPERRIKKAIDEN ASUINALUE

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.