Oinaan syyshoroskooppi 2022: Loppuvuosi saattaa muodostua intohimontäyteiseksi

Oinaiden kesä kääntyy syksyyn vaihtelevissa merkeissä.

Rakkauselämäsi ei ole syksyn tullen pelkkää ruusuilla tanssimista, ja jos onkin, niin välillä osut teräviin piikkeihin. Riitoja saattaa syntyä tämän tästä, ja tavallinen puhuminenkin muuttuu helposti huutamiseksi.

Kommunikaatiovaikeutenne saattavat mennä jopa niin pahaksi, että suhdetta voi olla enää vaikeaa korjata.

Nyt jos koskaan on tilanteelle tehtävä jotain. Työtä se vaatii, mutta suhteenne on varmasti kaiken vaivan arvoinen. Vähitellen erimielisyydet alkavat ratketa, ja rakkaus ja intohimo palaavat takaisin elämääsi. Loppuvuosi sujuukin varsin rakkaudentäyteisissä ja romanttisissa merkeissä.

 Loppuvuosi saattaa muodostua intohimontäyteiseksi

Sinkkuoinaissa on voimakasta vetovoimaa, joka vetää mielenkiintoisia persoonia puoleesi. Joku heistä voi saada sinutkin kiinnostumaan, ihastumaan ja rakastumaan. Loppuvuosi saattaakin muodostua yhtä rakkauden- ja intohimontäyteiseksi kuin vakiintuneillakin oinailla, eikä sinkkuelämästäsi ole enää tietoakaan.

Oinaiden seuraelämä on tänä syksynä vilkasta. Sinä olet suosittu ystävien keskuudessa, etkä syyttä, sillä olet aina valmis tekemään kaikkesi heidän eteensä. Sinä jos kuka olet todellinen ystävä.

Jatkaako vanhoissa ympyröissä, vai hakeutuako uusille urille?

Työelämässä voi olla luvassa jonkinlaisia muutoksia. Se asettaa sinutkin vaikeiden päätösten eteen. Jatkaako vanhoissa, mutta muuttuneissa ympyröissä, vai hakeutuako kokonaan uusille urille?

Miten tahansa valitsetkin, kaikki kääntyy kyllä parhain päin. Sinä myös osaat kantaa työssäsi vastuun siitä, mitä teet ja tarvittaessa olet valmis pitämään ohjia käsissäsi muidenkin puolesta.

Katso myös: Minimalisti, kotoilija vai hallittu kaaos – mitä työpöytäsi paljastaa sinusta? Juttu jatkuu videon alla.

Toimiston ihmistyypit – mitä työpöytäsi paljastaa? 0:52
Minimalisti, kotoilija vai hallittu kaaos – mitä työpöytäsi paljastaa?

Arkeen paluu kesän jälkeen voi kiristää hieman tunteita perheenjäsenten välillä, mutta pian tilanne palautuu normaaliksi ja arki alkaa jälleen rullata. Loppuvuosi menee hyvinkin onnellisissa merkeissä perhepiirissä.

Mikään ei ole sinusta ihanampaa kuin koko perhe kokoontuneena yhteisen ruokapöydän ääreen. Hyvä ruoka ja rakas perhe, siinä ovat sinun hyvän elämäsi ainekset.

Myös harrastukset ovat sinulle tärkeä juttu tänäkin syksynä. Sinä et voisi kuvitellakaan syksyä ilman uutta harrastusta, mieluiten vaikka useampaa.

Katso myös: Miten tehokas bodypump-tunti on? Testasimme lämpökameran avulla:

Miten tehokas bodypump-tunti on? Testasimme lämpökameran avulla 2:08

Lue myös:

    Uusimmat