Oikeuteen joutuvan Sofia Belórfin sometili muuttui Suomeen muuton jälkeen – kuumat bikinikuvat Espanjan auringon alta vaihtuivat selfiekuviin

Yli 200 kiloa amfetamiinia ja yli 100 000 ekstaasitablettia: Janne"Nacci"Tranbergiä ja Niko Ranta-ahoa vastaan on nostettu syytteet huumejutussa 4:48
Belórfin avomiestä Niko Ranta-ahoa ja Cannonballin entistä johtajaa Janne "Nacci" Tranbergiä vastaan on nostettu syytteet laajassa huumejutussa

Sofia Belórf joutuu oikeuden eteen tänä vuonna.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf joutuu oikeuden eteen, sillä häntä vastaan on nostettu syyte liittyen suuren huumevyyhtiin. Se, mistä Sofiaa syytetään, ei ole vielä selvillä.

Erikoissyyttäjä Heli Vesaaja kertoo MTV Uutisille, ettei kommentoi syytteitä, koska kaikki vastaajat eivät ole niistä vielä saaneet tietoa.

– Syytteet selviävät parin viikon päästä alkavassa oikeudenkäynnissä.

MTV Uutiset ei tavoittanut Belórfin asianajajaa Paul Perovuota.

Belórfia on epäilty tuottamuksellisesta rahanpesusta. Hän oli hetken aikaa vangittunakin heinäkuussa rikosepäilyn takia.

Some hiljeni tänään

Kaunotar on yleensä aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta tänään hän ei ole päivittänyt yli 68 000 seuraajalleen yhtään mitään.

Belórf piti viime kesänä putkareissun jälkeen pitkän somehiljaisuuden, mutta hiljalleen hän palasi takaisin Instagram-maailmaan.

Tuon jälkeen Sofia on lisännyt paljon selfie-kuvia niin salilta kuin myös kotoaan.

Belórf on pääsääntöisesti oleillut Suomessa, mutta ehti hän yhden reissun tehdä Dubaihin ennen pitkää oikeudenkäyntiä.

Kaunotar lisäsi reissultaan myös yhden bikinikuvan, joka keräsi valtavasti tykkäyksiä.

Ennen pidätystä Belórf asui avomiehensä Niko Ranta-ahon kanssa Espanjan Marbellassa. Muutto Suomeen muutti myös Belórfin somekäyttäytymistä.

Ennen Bélórf lisäsi Espanjan auringon alta runsaasti bikinikuvia.

Sekä trendikkäitä lomakuvia.

Lue myös:

    Uusimmat