Hänestäkö uusi Batman? Twilight-tähti ykkösvaihtoehto viittasankariksi

Robert Pattinsonin huhutaan olevan uusi Batman.

Twilight-elokuvissa vampyyri Edward Cullenia esittänyt Robert Pattinson on tarttumassa Batmanin rooliin, kertoo yhdysvaltalaislehti Variety.

Pattinson ei lehden mukaan ole vielä allekirjoittanut sopimusta The Batman -nimellä kulkevaa elokuvaa tuottavan Warner Brothers -tuotantoyhtiön kanssa, mutta on lehden lähteiden mukaan ykkösvalinta rooliin.

Pattinsonin on määrä näytellä Yön ritaria 2021 kesäkuussa ilmestyvässä elokuvassa, jonka ohjaa ja käsikirjoittaa Matt Reeves. Reevesin käsialaa ovat kaksi viimeisintä, kriitikkojen sekä fanien ylistämää Apinoiden Planeetta -elokuvaa. Reeves vielä viimeistelee The Batman -käsikirjoitusta. Elokuvan esituotannon on määrä alkaa tänä kesänä.

The Batman on ollut suunnitteilla jo pitkään. Aluksi elokuvan päätähtenä ja ohjaajana piti esiintyä Ben Affleck, joka näytteli viittasankaria Batman V Superman ja Justice League -elokuvissa. Affleck jättäytyi kuitenkin lopulta molemmista työtehtävistä.

33-vuotias Pattinson olisi historian toiseksi nuorin Batman. Christopher Nolanin trilogiaa tähdittänyt Christian Bale oli 31-vuotias esiintyessään Batman Begins -elokuvassa vuonna 2005. Ennen Batmanin rooliin astumista Pattinson esiintyy Nolanin uudessa elokuvassa, jonka on määrä ilmestyä ensi vuonna.

Twilight-elokuvien lisäksi Pattinson tunnetaan roolistaan Harry Potter ja Liekehtivä pikari -elokuvassa, jossa hän esitti Cedric Diggorya. Pattinsonin lisäksi rooliin on huhuiltu Tolkien-näyttelijä Nicholas Houltia sekä Call Me By Your Name -tähti Armie Hammeria.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja