F1-asiantuntijalta rohkea näkemys Lewis Hamiltonista – villi huhu muuttuu todeksi?

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton varmisti uransa kuudennen maailmanmestaruuden Yhdysvaltain GP:n yhteydessä. Hamiltonin tulevaisuuden kuviot ovat olleet jatkuvasti kovan pyörittelyn kohteena. Voisiko Hamilton vaihtaa maisemaa nykyisen sopimuksensa päättymisen jälkeen?

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Brasilian GP suorana 15.-17.11.
Su: Brasilian GP klo 19.05, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamiltonin kohdalla on puhuttu Ferrarista. Voisiko hän vaihtaa italialaistallin riveihin?

Kyseistä villiä huhua spekuloitiin C Moren lähetyksessä.

– Epäilen suuresti, että tuo toteutuu. Mutta jos Hamilton on yhtään fiksu, niin totta kai neuvottelutaktiikkaan kuuluu se, että hän käy hakemassa lapun Ferrarilta ja menee sen jälkeen Toto Wolffin (Mercedeksen tallipäällikkö) luokse. ”He maksaisivat mulle noin paljon, kuinka paljon sää maksat?”, F1-asiantuntija Ossi Oikarinen pyörittelee.

Toinen F1-asiantuntija Toni Vilander löi puolestaan pöytään rohkean näkemyksen.

– Hamilton on mielenkiintoinen urheilija. Usein puhutaan jostain mestaruusmääristä tai aika-ajosaldoista sun muista. On mahdollista, että Hamilton ajattelee itseään kuljettajana, joka haluaa voittaa maailmanmestaruuden myös jossain toisessa tallissa. Tai ainakin taistella siitä.

– Hamilton puhunut siitä, että hän on Ferrari-fani. Hän tykkää heidän brändistä ja heidän katuautoista. Mä jopa näkisin niin, että Lewis Hamilton ajaa jonakin päivänä Ferrarin F1-autoa, Vilander heittää rohkeasti.

Hamiltonin nykyinen Mercedes-sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat