Ralf Schumacher väläyttelee F1-menestystalli Mercedekselle rajua skenaariota – "Nyt olisi hyvä aika myydä"

Legendaarisen Michael Schumacherin veli ja itsekin pitkään F1-sarjassa ajanut Ralf Schumacher väläyttelee sangen kovaa skenaariota Mercedekselle. Schumacherin mukaan koko talli voitaisiin myydä tämän kauden jälkeen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedeksen yllä on pyörinyt villejä huhuja jo useiden kuukausien ajan. Spekulaatiot ovat keskittyneet siihen, että saksalaistalli saattaisi jättää F1-sarjan.

Lisäpontta huhuille on tuonut se, että Mercedeksen merkittävä johtaja, tallipäällikkö Toto Wolff on ostanut sijoitusmielessä osuuden Aston Martinista. Eli yhtiöstä, joka ottaa haltuunsa F1-talli Racing Pointin tallin ensi kaudella.

Entinen Williamsin ja Toyotan F1-kuljettaja Schumacher väläyttelee, että Mercedeksen F1-tulevaisuus olisi aidosti vaakalaudalla.

– Uskon, että synteettinen polttoaine on Mercedekselle se seuraava merkittävä juttu. Heidän pomonsa Ola Källenius tykkää Formula 1:stä, mutta ei millä tahansa ehdoilla.

– Mercedes on voittanut kaiken. Nyt olisi hyvä aika myydä talli, Schumacher väläyttelee.

Schumacher otti myös kantaa toiseen, Wolffiin ja Aston Martiniin liittyvään huhuun.

Sebastian (Vettel) saattaa hyvinkin olla kiinnostunut projektista, Schumacher toteaa.

– Tilanne Racing Pointin, tulevan Aston Martinin, Mercedeksen ja Toto Wolffin välillä on melko epäselvä. Mutta näkisin, että Toto ja Sebastian voisivat hyvinkin työskennellä yhdessä, Schumacher jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat