Mercedes-pomoa hiillostettiin Sebastian Vettelistä – teki kantansa harvinaisen selväksi

Mercedes on ilmaissut viime aikoina vahvasti tyytyväisyytensä nykyiseen F1-kuskikaksikkoonsa Lewis Hamilton – Valtteri Bottas. Mercedeksen tekninen johtaja James Allison on kuitenkin vuorostaan saanut vastata kysymykseen, miksei talli kiikaroi Sebastian Vettelin kaltaista kuljettajaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Toto (tallipäällikkö Wolff) on vastannut tähän kysymykseen useampaan otteeseen, mutta jos voisin keskittyä omaan kuskikaksikkoomme, Allison sanoi.

Vettel jättää Ferrarin tämän kauden jälkeen. Saksalaisen meriitteinä on Red Bull -ajoilta neljä maailmanmestaruutta, ja markkina-arvo olisi saksalaistallin vinkkelistä kohdallaan. Mutta.

Homma toimii Mercedeksen nykyisellä kaksikolla. Hamilton on voittanut kuudesta maailmanmestaruudestaan viisi Mercedeksellä, ja Valtteri Bottas on esiintynyt tuoreeltaan myös vahvasti. Bottas johtaa kahden ajetun kisan jälkeen MM-sarjaa kuudella pisteellä ennen Hamiltonia.

– Miksi haluaisimme pois kuljettajakaksikosta, joka on tuonut niin vahvoja tuloksia? Allison kysyi.

Tekninen pomo jatkoi vahvoin perusteluin.

– Kahden kuljettajamme välillä vallitsee kunnioitus, jonka kaikki ovat voineet selvästi nähdä. Molemmat miehet ovat suoriutuneet tasolla, josta monet varikolla voivat olla kateellisia.

– Miksi astuisimme pois jostakin, joka selvästi toimii, ja yrittäisimme jotain muuta, johon sisältyy ehkä jokin mahdollisuus, mutta myös paljon karhunloukkuja?

Vetteliä on huhuttu ensi vuodeksi Aston Martiniksi muuttuvaan Racing Point -talliin.

Lue myös:

    Uusimmat