Odotetun kolmannen albuminsa julkaissut brittitähti Ed Sheeran MTV:lle: "Listaykkösiin ei totu"

2:29

Maailman suosituimpiin laulajiin lukeutuva Ed Sheeran saavutti Shape of You -singlellä ensimmäisen listaykkösensä USA:ssa.

Brittilaulaja Ed Sheeran, 26, lopetti tammikuussa ryminällä vuoden kestäneen sapattivapaansa. Sheeran julkaisi samanaikaisesti kaksi uutta singleä, Shape of You ja Castle on the Hill, jotka nousivat radio- ja suoratoistolistojen kärkeen ympäri maailmaa.

Tänään, perjantaina 3. maaliskuuta, julkaistiin Sheeranin kolmas studioalbumi, jonka nimi on laulajan edellisten albumien tapaan matemaattinen symboli: ÷ (kirjoitettuna Divide) eli jakomerkki.

Sheeranin vuonna 2011 julkaistu debyyttilevy on nimeltään + ja toisen, vuonna 2014 ilmestyneen albumin nimi on X.

– Ai miksi matemaattinen teema? Ei siihen ole mitään isompaa syytä. Silloin, kun mainostauluissa näkyy matemaattinen symboli, tietää, että minulta on julkaistu uusi levy, Sheeran kertoi MTV:lle tammikuussa Norjan pääkaupunki Oslossa.

Ed Sheeran on saavuttanut jo lukuisia listaykkösiä ympäri maailmaa. Onko mies jo kyllästynyt ykkössijoihin?

– Ei niihin totu, se tuntuu aina yhtä hyvältä. Sitä paitsi brittilistan ykköseksi yltämisestä saa sellaisen hienon pystin, jonka voi liittää yhteen aiempien pystien kanssa. Se on kiva sisustuselementti.

Katso videoklippejä Ed Sheeranin haastattelusta artikkelin alussa ja alempana. Katso myös Sheeranin live-esitys Shape of You -hitistä.

4:41

2:53

1:37

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja