Mainos

Obamat solmivat sopimuksen Netflixin kanssa – ihmiset uhkaavat boikotoida suoratoistopalvelua

0:52

Yhdysvaltalaiset konservatiivit uhkaavat keskeyttää Netflix-sopimuksensa.

VIDEO: Barack Obama nautti lomapäivistään presidenttikautensa jälkeen.

Netflixin ilmoitus uudesta sopimuksesta Barack ja Michelle Obaman kanssa sai kovaa palautetta suoratoistopalvelua käyttäviltä konservatiiveilta. Entisen Yhdysvaltojen presidentin ja ensimmäisen vaimon on tarkoitus olla tuottamassa sarjoja Netflixille. Luvassa on presidenttiparin Netflixille tuottamia dokumentteja, käsikirjoitettuja sarjoja sekä elokuvia.

Uutinen herätti kovaa kritiikkiä Yhdysvaltalaisilta konservatiiveilta, jotka eivät pitäneet Obaman presidenttikaudellaan ajamasta politiikasta. Twitterissä ihmiset uhkasivat laittaa Netflixin boikottiin ja siirtyä muiden suoratoistopalveluiden, kuten Hulun tai Amazonin pariin.

Obaman työntekijöiden mukaan luvassa ei ole todella poliittisesti puolueellista materiaalia, mutta pelkkä Obaman pariskunnan mukana oleminen on saanut ihmisten veren kiehumaan.

– OMG! Peruuttakaa tilauksenne.

– Ykkössyy Netflix-tilauksen peruuttamiseen... Barack ja Michelle Obama.

– Barack ja Michelle Obama allekirjoittivat tuotantosopimuksen Netflixin kanssa. En aio ikinä tilata Netflixia.

– Peruutan Netflix-tilaukseni. Oitis.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Netflix saa  kritiikkiä Yhdysvaltojen oikeistolta. Konservatiivit suuttuivat viimeksi maaliskuussa, kun Netflix palkkasi Obaman aikana Yhdysvaltojen YK:n lähettiläänä toimineen Susan Ricen yrityksen johtoportaaseen.

Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings on aiemmin kritisoinut Yhdysvaltojen tämän hetkistä presidenttiä Donald Trumpia. Hastings kannatti avoimesti Trumpin vaalivastustajaa Hillary Clintonia vuoden 2016 presidentinvaaleissa.

– Hillary Clinton on se vahva johtaja, jota tarvitsemme. On tärkeää, että Trump häviää isolla marginaalilla, jotta hylkäämme sen, mitä hän edustaa, Hastings sanoi vaalien alla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.