Kuva leviää somessa! Obama sai Melania Trumpin hymyilemään – Twitter sekosi

Barack Obama sai Melania Trumpin hymyilemään 2:01

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama sai hymyn Melania Trumpin huulille hautajaisissa.

Katso oheiselta videolta Melania Trumpin hymyily.

Entiset Yhdysvaltojen presidentit ja Melania Trump olivat paikalla hiljattain kuolleen Barbara Bushin hautajaisissa. Bush toimi Yhdysvaltain presidentin vaimona vuosina 1990-luvun taitteessa hänen miehensä George Bushin ollessa presidentin virassa. Melania edusti puolisoaan Donald Trumpia, joka ei päässyt paikalle.

Internetiin levisi kuva hautajaisista, jossa kesken seremonian Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama sanoo Melanialle jotain, joka saa hänet nauramaan. Twitter suorastaan sekosi kuvien hymyilevästä kaksikosta mentyä julki. Melanian aviomies Donald Trump on hyvin avoimesti kritisoinut Obamaa, mutta se ei näyttänyt estävän entistä presidenttiä vitsailemasta Melanian kanssa.

– Kaiken sen jälkeen, mitä Trump on Obamalle tehnyt, Obama kohtelee Melaniaa ystävällisesti ja kunnioittavasti. Trump ei olisi puoliksikaan näin lämmin Michellelle, eräs käyttäjä kirjoittaa.

– En ole nähnyt Melanian hymyilevän näin paljon vuosiin. Hän on onnellisempi Obamien kanssa hautajaisissa, kuin miehensä kanssa Valkoisessa talossa.

– Melania on onnellisempi Obaman kanssa hautajaisissa, kuin miehensä virkaanastujaislounaalla, yksi käyttäjistä naureskelee.

Melania Trump ja Barack Obama eivät aina ole olleet parhaissa väleissä. Melania oli miehensä kanssa vahvasti sitä mieltä, että Obaman tulisi esittää syntymätodistuksensa Yhdysvaltojen kansalaisille.

Birther-nimellä kulkeneen salaliittoteorian mukaan Obama ei ollut syntynyt Yhdysvalloissa ja ei täten olisi lain mukaan pätevä presidentin virkaan.

Lue myös:

    Uusimmat