Nyt voit vierailla Simpsoneista tutussa kaupassa – maailman ensimmäinen Kwik-E-Mart avattiin

Simpsoneista tuttu oikea Kwik-E-Mart avattiin Yhdysvalloissa! 0:47

Simpsoneista tuttu Kwik-E-Mart-kauppa on avattu Yhdysvalloissa.

Simpsonit-televisiosarjan lähikauppa Kwik-E-Mart on nyt tuotu oikeaan maailmaan. Kauppa avatiin Etelä-Carolinassa Myrlte Beachin kaupunkiin. Kyseinen kauppa ei ole pelkkä mainostemppu, vaan se on täytetty ihan oikeilla tuotteilla ja sen on tarkoitus toimia oikean kaupan tavoin.

Viimeksi Kwik-E-Marteja ilmestyi ympäri Yhdysvaltoja, kun 7-Eleven-ketju muutti osan myymälöistään vastamaan sarjasta tuttua kauppaa. Vuonna 2007 toteutettu tempaus oli osa The Simpsons Movie -eloukvan kampanjointia.

Kaupassa myydään sarjasta tuttuja tuotteita, kuten donitseja ja hot dogeja. Lisäksi kauppa on täytetty sarjan oheistuotteilla, joissa seikkailevat sarjasta tutu hahmot.

Etelä-Carolinaan avattu Kwik-E-Mart myös näyttää sarjan vastaavalta. Kauppa on koristeltu Simpsonit-sarjasta tutuilla hahmoilla, kuten Bartilla, poliisipäällikkö Wiggumilla ja kauppaa sarjassa pyörittävällä Apulla.

Kaupan seinään on painettu Apun tuttu iskulause "Thank you, come again". Viime viikon perjantaina avattu kauppa keräsi oitis innokkaita faneja ovilleen. Kaupan ovilla oli muun muassa perhe, jonka isovanhempi, vanhempi ja lapsi väittelivät keskenään siitä, kuka on sarjan suurin fani.

Myrtle Beachista on tulossa todellinen pyhiinvaelluskohde sarjan faneille. Kauppa avattiin Simpsonit-teemaisen teatterin viereen, jonka on määrä aueta myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat