Mainos

Nyt televisiot auki! – MTV:n uusi, häikäisevä uutisstudio ensimmäistä kertaa käytössä Seitsemän Uutisissa

Kohta se tapahtuu: Uutiset nähdään MTV3-kanavalla ensimmäistä kertaa uudessa studiossa. Ensimmäisen lähetyksen luotsaa kokenut uutisankkurikaksikko Keijo Leppänen ja Maija Lehmusvirta.

Uutisten jälkeen myös Uutisextra (klo 19.10) ja Tulosruutu (klo 19.25) nähdään uusissa puitteissa. Kymmenen Uutisten jälkeen nähdään uuden studion ensimmäinen säälähetys. Illan Tulosruudut ankkuroi Mervi Kallio ja säälähetyksen meteorologina toimii Liisa Rintaniemi.

Päivän mittaan toimituksessa on ollut innostunut ja odottava tunnelma, kun tavallisen uutislähetyksen valmistelun ohessa on hiottu viimeisiä yksityiskohtia.

– Kyllä tässä innostuneita ollaan, Leppänen kertoi pari tuntia ennen lähetystä.

Studiouudistuksen ohella myös uutis- ja ajankohtaisohjelmien logot, tunnisteet ja musiikit uudistuvat. Uudesta studiosta esitettävät ohjelmat eli Seitsemän ja Kymmenen uutiset, Huomenta Suomi, Sää ja Tulosruutu saavat uudet ilmeet. Samalla MTV Sportin nimi muuttuu MTV Urheiluksi.

MTV:n uutisstudio uudistettiin viimeksi vuonna 2006. Siitä lähtien käytössä ollut studio siirtyy nyt MTV Uutiset Liven käyttöön. Ympärivuorokautinen verkossa toimiva uutiskanava aloittaa toimintansa ensi vuoden puolella.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja