Tässä on MTV Uutisten ensimmäinen suora lähetys uusista Vallilan toimitiloista – MTV:llä käynnissä historiallinen muuttoviikko!

Uutiset minuutissa: Ukraina on varoittanut Venäjän uudesta suurhyökkäyksestä 1:47
Tässä se on, historian ensimmäinen suora lähetys Vallilan toimitiloista, ankkurina Shahin Doagu.

Ensimmäinen suora lähetys Vallilan toimitiloista, uusista huippumoderneista studioista nähtiin klo 11, kun MTV Uutiset Live siirsi tuotannon Vallilan toimipisteeseen. 

MTV:n Ilmalan toimipiste – tuttavallisemmin Pöllölaakso – on ollut ikoninen TV- ja lähetystoiminnan pyhättö ja suomalaisen TV-historian näyttämö vuosikymmenten ajan. Nyt pöllölaaksolaiset tiimi kerrallaan siirtyvät tällä viikolla Ilmalasta Vallilaan ja aloittavat työnteon uusista tiloista. 

MTV Uutiset Live on ensimmäinen studioita käyttävä tuotanto, joka siirtyy Vallilaan. Tiimi työskentelee samoissa toimitiloissa, mutta eri studiossa kuin illan TV-uutiset.

Kello 11 nähtiin tiimin ensimmäinen uutiskooste, joka käsitteli aamun isoimpia uutistapahtumia. 

– Juuri ennen lähetyksen alkua tajusin, että tässähän tehdään historiaa. Sitten alkoi aika paljon jännittää. Olo lähetyksen jälkeen oli loistava, vaikka Minuutin uutisten minuutti oli elämäni pisin, tuottaja Heidi Asplund naurahtaa. 

Ensimmäisen lähetyksen ankkuroinut Shahin Doagu sanoo, että historian ensimmäinen Vallilasta tehty lähetys oli jännittävä kokemus. 

– On hienoa kokea tällainen supermoderni uutisstudioiden maailma, joka Vallilaan on rakennettu. Meillä on isot screenit ja seinät, joiden avulla uutisia voidaan jatkossa havainnollistaa entistä paremmin. 

MTV Uutiset Liven kautta voit seurata uutisia ja puheenaiheita aamusta iltaan. Kanavan kautta saat tiedon uutisista aina kun tapahtuu sekä voit katsoa MTV:n uutis- ja ajankohtaisohjelmia Huomenta SuomestaKymmenen uutisiin. Lähetyksiä tehdään uutispäivän mukaan, usein yli kymmenestä eri aiheesta. 

TV-tuotannot siirtyvät Vallilaan loppuviikon aikana. Ensimmäiset TV-uutiset eli Seitsemän uutiset uudesta studiosta nähdään keskiviikkona kello 19. Huomenta Suomi aloittaa lähetykset uudesta studiosta torstaina kello 6.25 ja jatkaa tästä viikosta alkaen seitsenpäiväisenä aamuohjelmana. 

MTV:n uudet tilat mahdollistavat entistäkin tehokkaamman ja monipuolisemman TV- ja lähetystoiminnan. Jatkossa koko MTV:n henkilöstö toimii yksissä yhteisissä tiloissa, joissa kaikkien tarpeet on huomioitu jo rakennusvaiheessa.

Lue myös:

    Uusimmat