Tässä se on, maailmanluokan studio – tutustu uudistuneeseen uutisilmeeseen suorassa lähetyksessä!

Vaikka MTV Uutisten uuden uutisstudion virallinen ensiesittely tehdään huomenna lauantaina Seitsemän uutisten yhteydessä, pääsevät MTVUutiset.fin lukijat jo nyt kurkistamaan kulissien taakse.

Kello 8.17 alkavassa suorassa verkkolähetyksessä uutistoimittaja Mika Tommola kiertää studiossa avainhenkilöiden kanssa ja esittelee uutta ilmettä.

Uudessa studiossa on lähes 30 metriä näyttöpintaa, joka mahdollistaa uudenlaisen visuaalisen uutiskerronnan sekä säälähetyksille poikkeuksellisen ison näytön. 

Mallia maailmalta

Helsingin Ilmalassa sijaitseva studio on näyttävä kokonaisuus, johon on otettu oppia maailmalta isojen televisioyhtiöiden uutisstudioista, esimerkiksi CNN:ltä.

Lauantaina kello 19 uutisankkurit Maija Lehmusvirta ja Keijo Leppänen juontavat MTV3-kanavan Seitsemän uutiset ensimmäistä kertaa uudesta maailmanluokan uutisstudiosta.

– Olen innoissani uudesta studiosta ja siitä, että pääsemme nyt seisomaan ja kävelemään. Tämä tuo dynamiikkaa tekemiseen ja mahdollistaa ihan uusia tapoja käsitellä uutisaiheita, sanoo Lehmusvirta.

Lue myös:

    Uusimmat