Nyt saa pukeutua näyttäviin väreihin! Stylisti vinkkaa simppelin rannetestin, joka paljastaa, mitkä värit sopivat juuri sinulle

Stylisti Outi Brouxin vinkit kevään vaatetukseen – kenelle kirkkaat värit sopivat? 10:07
Outi Broux kertoo haastattelun loppupuolella simppelin rannetestin, joka paljastaa, millaiset värit juuri sinulle sopivat.

Kirkkaat rohkeat värit kuuluvat kuluvan kevään ja tulevan kesän värimaailmaan, mutta miten näyttävä värimaailma sopii suomalaiselle? Stylisti Outi Broux kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, kenelle kirkkaat värit oikein sopivat – ja millainen rannetesti paljastaa itselle sopivat värit.

Kuluvana keväänä ja tulevana kesänä vaatteet loistavat kirkkaissa, rohkeissa väreissä. Mutta miten mustaan, harmaaseen ja valkoiseen tykästyneille suomalaisille istuu kirkkaanvihreä tai rohkea pinkki? Onko näyttävä värimaailma yksinkertaisesti liikaa?

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös mtv-palvelussaMuista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

– En sanoisi, että liikaa, mutta onhan se tietysti sellainen persoonakysymys. Me ollaan aika introverttejä, eikä haluta hirveästi erottautua sieltä massasta, mutta tämän hirveän, hirveän ankean talven jälkeen, värit tuntuvat todella ihanilta ja kyllähän ne loihtivat meihin eloa, kannustaa stylisti Outi Broux Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa. 

Mutta miten värejä kannattaa lähteä hyödyntämään? Broux kehottaa kokeilemaan "värisuoraa": osta kaikki asun vaatekappaleet samassa värissä ilman kuosia. Näyttävää lookia varten voi pukeutua päästä varpaisiin vaikkapa yksivärisesti pinkkiin, mutta arkipukeutumiseen voi ottaa vain yhden kirkkaanvärisen vaatekappaleen: vaikkapa pinkin bleiserin farkkujen seuraksi.

Katso koko keskustelu: Yllä olevalla videolla Broux kertoo vinkkinsä muun muassa siihen, kuinka kalpea suomalainen saa pastellivärinkin toimimaan asuissa! Broux vinkkaa myös rannetestistä, jonka avulla löydät nopeasti omaan ihonsävyyn soveltuvat värit!

Katso myös, millaiset asuvaihtoehdot stylisti Maryam Razavi valitsi toimittaja Inka Korhoselle kevään juhliin. Mikä asuista on suosikkisi?

Mitä päälle kevään tai kesän juhliin? Ammattilainen valitsi kolme asuvaihtoehtoa 2:58
Videolla toimittaja Inka Korhonen testaa kolme erilaista juhla-asua. Minkä asun Inka valitsi suosikikseen?

Lue myös:

    Uusimmat