Nyt puhuu liikemies Onni Sarmasteesta avioeroa hakeva ex-vaimo – pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta: "Eromme ei liity maskikohuun"

Liikemies Onni Sarmaste kohutusta suojavarustekaupasta: Tuotteet olivat tilatun mukaiset 3:49
Onni Sarmasteen mukaan hänen toimittamansa maskit olivat tilauksen mukaiset, katso haastattelu videolta

MTV Uutiset kertoi tänään, että kohututuista maskikaupoista tunnetuksi tullut liikemies Onni Sarmaste eroaa vaimostaan. Vaimon mukaan pariskunta on kuitenkin todellisuudessa eronnut jo kaksi vuotta sitten.

– Haimme avioeroa jo kaksi vuotta sitten, mutta hakeminen jäi kesken, kun unohdimme jättää toisen vaiheen hakemuksen, ex-vaimo kertoo MTV Uutisille.

Nyt ex-pariskunta on jättänyt yhdessä Helsingin käräjäoikeuteen uudestaan avioerohakemuksen. Hakemus on jätetty 20. huhtikuuta. Tuolloin Sarmasteeseen kohdistunut maskikohu oli julkisuudessa kuumimmillaan.

Vain kaksi päivää avioerohakemuksen jättämisen jälkeen keskusrikospoliisi otti Onni Sarmasteen kiinni rikoksesta epäiltynä. Hän oli pidätettynä kaksi päivää.

Ex-vaimon mukaan tämä on pelkkää sattumaa.

– Nämä asiat tulivat nyt ikävästi esille samanaikaisesti maskikohun kanssa. Eromme ei kuitenkaan liity siihen mitenkään. Olemme eläneet jo pari vuotta kummatkin omaa elämää onnellisina, nainen kertoo.

Avioliitto ilmeni veropaperista

Sarmasteen ex-puoliso on asunut jo pitkään Virossa. Hänen kotiinsa tuli veropaperi, josta kävi ilmi, että hän on yhä naimisissa Onni Sarmasteen kanssa.

– Toinen vaihe oli unohtunut meiltä käydä loppuun. Siksi haemme nyt avioeroa uudestaan, koska edellisellä kerralla ero jäi virallisesti kesken.

Nainen kertoo ex-pariskunnan olleen naimisissa kuusi vuotta.

Sarmasteen maskikohua ex-vaimo ei halua kommentoida.

– Onnin tekemiset eivät kuulu minulle. Olemme kuitenkin edelleen hyvässä sovussa Onnin kanssa, nainen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat