Nyt on tatuoinnilla kokoa! Juhani Koskinen leimasi kotikaupunkinsa nähtävyydet selkäänsä – yksi maanmerkki tuttu myös tulevalla asuinalueella

Juhani Koskinen lievittää koti-ikäväänsä varsin veikeällä tavalla. 

Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen ja tubettajana tunnettu, Posse-tähti Veronica Verho ostivat vastikään ensimmäisen yhteisen kodin Helsingin kantakaupungista. Sen myötä myös heidän etäsuhteensa päättyy, sillä Koskinen on asunut aiemmin Turussa.

Lievittääkseen koti-ikäväänsä Koskinen tatuoi jättimäisen kuvan selkäänsä, jossa edustettuna on kaupungin yksi nähtävyyksistä, Turun linna. Myös muita kaupungin ikonisia maanmerkkejä ja stereotypioita on leimattu ihoon.

– Otin vähän liian kirjaimellisesti sen, että mies voi lähteä Turusta, muttei Turku miehestä, Koskinen kirjoittaa.

Koskinen kertoo, että todellisuudessa tatuoinnin tekemiseen on mennyt yli neljä vuotta, eli se on aloitettu aikaa ennen kotikaupungin vaihtoa. 

– Myräkkäpilvet ja Aurajoki on peitekuvaa, kun aina haluttiin välillä raapustaa jotain muuta... Mut eiköhän se ala olla siinä, nyt voi muuttaa Helsinkiin.

Eräs seuraajista on tehnyt terävän huomion Koskisen vanhan kotikaupungin maamerkkiin liittyen. Samanlainen löytyy nimittäin miehen tulevalta asuinalueelta Helsingin Punavuoresta. 

– On meillä Punavuoressakin isoja nostureita. Todisteena Wikipedian referenssikuva, seuraaja kirjoittaa. 

– Auttaa varmasti kotiutumiseen, Koskinen toteaa. 

"Naimanaamat"

Verho kertoi aikaisemmin MTV Uutisille kaksikon rakkauden alkaneen ystävyydestä. Rakkaus syttyi pikkuhiljaa, kun he tapasivat toisensa alkuvuodesta pitkästä aikaa molempien kotikaupungissa Turussa, jossa Sohvaperunat-sarjasta julkisuuteen ponnahtanut Koskinen edelleen asui. Verho kaupungista pois ollessaan 17-vuotias. 

– Emme tunteneet vielä toisiamme silloin, kun asuin Turussa. Olemme myöhemmällä iällä tutustuneet, Verho kertoi.

Vloggaajan mukaan paria yhdistää turkulaisuuden lisäksi moni muukin asia. 

– Meille on sanottu, että olemme naimanaamat, kun meillä on tatuointeja ja muuta. Olemme suhteen lisäksi myös parhaita ystäviä, joten olemme hyvä mätsi. Se on tosi ihanaa, Verho hehkui onnellisena. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja