Mainos

Nyt on perhepotretilla kokoa! Yli 500 saman suvun jäsentä mahdutettiin samaan kuvaan Kiinassa

Kiinassa sukukuvan ottamisella voi olla yllättäviäkin haasteita, etenkin kun kuvaan pitää mahduttaa yli 500 henkilöä. Tällainen kuva on kuitenkin otettu ja se leviää kovaa vauhtia maailmalla, kertoo muun muassa BBC. 

Renin sukukokoontuminen huipentui valokuvaan Kiinan itäisessä provinssissa Zheijiangissa Shishen kylässä. Asiasta on ensimmäisenä kertonut Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua. BBC jäljitti valokuvaajan, Zhang Liangzonin, joka otti valtavasta suvusta kuvan.

Liangzong kertoo, että valokuvatun suvun juuret ulottuvat aina 851 vuotta taaksepäin. suvun sukupuuta ei kuitenkaan oltu päivitetty viimeisimpään 80 vuoteen. Vasta viime vuosina suvun vanhimmat päättivät päivittää sukupuuta.

Sukuun kuuluvia eläviä henkilöitä löytyi noin 2000 kappaleen verran seitsemässä eri sukupolvessa.

500 pääsi paikalle juhlakuvaan

Sukupuun päivitystä juhlistettiin Shishessä, jonne onnistui tulemaan runsaat 500 sukulaista. Ihmisiä saapui muun muassa Pekingistä. Shanghaista. Xinjiangista ja Taiwanista.

Shishen kylän päällikkö, Tuanjie Ren kertoo Xinhualle, että yksi syy sukukuvaan oli se, että sukulaiset ymmärtäisivät miten laajalle suku on levinnyt.

– Lisäksi toinen syy tapaamiselle oli se, että he tutustuisivat juuriinsa. Minne tahansa he menevätkin, he eivät unohda mistä ovat kotoisin, Ren kertoo Xinhualle.

Valtava sukukuva on levinnyt hurjaa vauhtia kiinalaismediassa ja esimerkiksi kiinalaisten Facebookin vastineessa Weibossa, jossa on vitsailtu aiheesta.

Weibossa on BBC:n mukaan kyselty muun muassa voivatko sukulaiset mennä naimisiin toistensa kanssa ja tuntevatko kaikki edes toisensa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.