Nyt on naurussa pidättelemistä! Isät jakoivat kuvia lapsilta saamistaan korteista, jotka eivät aivan olleet sitä, mitä piti: "Mielenkiintoinen muoto..."

Poikkeuskevät sai lapset ja aikuiset lukemaan 7:40
Video: Koronakevään positiivisia vaikutuksia: Poikkeusolot saivat aikuiset ja lapset lukemaan!

Yhdysvalloissa vietettiin kesäkuussa isänpäivää, ja moni isä ilahtui saadessaan jälkikasvultaan rakkaudella askarreltuja kortteja ja ajatuksella hankittuja lahjoja. 

Jokainen pienen vanhempi tietää, että toisinaan perheen pienimmät onnistuvat luomaan jotain, mikä saa aikuisille mieleen jotain aivan muun kuin avaruusraketin tai kärpässienen. 

Mutta ajatushan on tärkein – eikö niin? 

Amerikkalaisisät intoutuivat jakamaan kuvia lastensa antamista isänpäiväyllätyksistä. Ja monen kohdalla naurussa on todella pidättelemistä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mielenkiintoinen muoto isänpäiväkortille, Shaun Cartwright totesi jakamansa kuvan yhteydessä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Elikäs, tyttäreni teki minulle isänpäiväkortin, adam smoot kirjoitti nolostuneiden emojien kera. 

Hätä keinot keksii

Hätä keinot keksii, sanotaan. Moni varmasti pystyy samaistumaan tilanteeseen, jossa unohdus tai kiire saa aikaan hätäisen ratkaisun, joka ei välttämättä ole se kaikkein harkituin tai viimeistellyin.

Näin kävi myös usean isän kohdalla, kun jälkikasvu ei löytänytkään kaupasta valmista isänpäiväkorttia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Eilen illalla minun täytyi viedä poikani kauppaan, jotta hän voi ostaa isänpäiväkortin minulle. Ja tämän minä sitten sain, Nige Dyer kirjoitti ja julkaisi kuvan, jossa syntymäpäiväkortista oli hätäisesti loihdittu isänpäiväkortti korvaamalla Hyvää syntymäpäivää -teksti Hyvää isänpäivää -tekstillä. 

– PS. Auto kaipaisi pesua, isä jatkoi huumorimielessä viitaten poikaansa.

Tässä toinen vastaavanlainen tapaus. Jopa askartelija itse huomasi, miten huonosti kortinosto – tai pikemminkin sen tuunaaminen – sujui. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tässä on kaunis isänpäiväkorttini 8-vuotiaalta pojaltani. Lapset kasvavat niin nopeasti, Dan I kommentoi sarkastiseen sävyyn jakaessaan kuvan ”isänpäiväkortista”, joka oli rustattu vitivalkoiselle paperilapulle. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat