Mainos

Nyt oli helppoa! Nainen synnytti nukkuessaan: "Muistan, että hoitaja yritti antaa vauvan käsivarsilleni"

Alicia Paynen mukaan lääkärit eivät ymmärtäneet, miten pitkällä hänen synnytyksensä itse asiassa oli.

Englantilainen Alice Payne, 23, pääsi synnytyksessään helpolla. Tuore äiti Payne väittää, että torkkui läpi synnytyksen!

Aivan omin avuin Payne ei uneen päässyt: monitorin virheen vuoksi hänen supistuksiaan tulkittiin väärin, ja hänelle annettiin lääkettä helpottamaan uneen pääsyä. Kun Payne heräsi, hänen poikansa oli jo syntynyt.

Liian rentoutunut synnyttääkseen?

Paynen mukaan lääkärit eivät ymmärtäneet, miten pitkällä synnytys itse asiassa oli. Sairaala ei ole kommentoinut väitettä. 

Paynen poika oli lakannut kasvamasta vatsassa, joten lääkärit päättivät käynnistää synnytyksen joulukuussa 2016 lapsen turvallisuuteen vedoten. 24 tuntiin ei tapahtunut mitään; Paynelle annettiin hormoneja, ja hänet kytkettiin monitoreihin. Pian tämän jälkeen Payne sai unilääkettä.

Lääkkeiden saamisen jälkeen kului 30 minuuttia, kunnes Payne oli valmis ponnistamaan. 

Lääkärit harkitsivat keisarileikkausta, koska Payne oli liian rentoutunut synnyttääkseen. Hän kuitenkin alkoi yllättäen reagoida miehensä Jonathanin ponnistuspyyntöihin unissaan, ja heräsi synnytyksen viimeisenä kymmenminuuttisena vain nukahtaakseen vielä uudelleen kahdeksi tunniksi.

Hoitohenkilökunnan mukaan synnytys oli "omituisin", jonka he ovat nähneet. Huoneessa oli Alicen synnyttäessä jopa tungosta!

– Muistan, että hoitaja yritti antaa Philipin käsivarsilleni, mutta olin nukahtamassa taas, vain herätäkseni kahden tunnin kuluttua tapaamaan poikaani kunnolla, Payne kuvaa.

Vaikka kipujen jääminen väliin ei harmita, Payne toivoo, että olisi ollut poikansa syntymässä enemmän läsnä.

***

8:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.