Mainos

Äiti meni keisarileikkaukseen, lääkärit eivät löytäneetkään vauvaa: "Kaksi kokonaista minuuttia he olivat todella hämmentyneitä"

Amber toivoi luonnollista synnytystä, mutta sitä pidettiin liian suurena riskinä. Suunniteltu keisarileikkaus eteni kuitenkin hyvin yllättävällä tavalla. 

Amber Hughesin, 21, synnytyksessä koettiin todellinen yllätys. Nainen oli saamassa poikaa keisarileikkauksella, mutta kun lääkärit aloittivat leikkauksen, kohdussa ei ollutkaan vauvaa.

– Kaksi kokonaista minuuttia he olivat todella hämmentyneitä, kunnes he kuulivat pieniä itkun ääniä ja nostivat lakanaa vain löytääkseen Ollyn makaamasta jalkojeni välissä, Hughes kertoi Daily Mail -lehdelle.

– Lääkäri selitti, että vauva oli jo laskeutunut synnytyskanavaan, kun minut avattiin, ja tilanne oli outo.

Jo kolme lasta saanut Hughes katsoi paniikin leviävän lääkäreiden kasvoilla,  eikä hän löydä tilanteesta huumoria: tuore äiti meinasi romahtaa, kun vauva vaikutti kadonneen.

– Nyt vatsassani on arpi, jota ei tarvittu, ja toivun edelleen keisarileikkauksesta. Kahden minuutin ajaksi he (lääkärit) hukkasivat vauvani. Se on vain absurdia.

Olly syntyi vuonna 2015. Tilannetta ei ole pyydetty anteeksi. Hughes toivoi luonnollista synnytystä, mutta sitä pidettiin liian suurena riskinä.

– Kehoni sanoi minulle olevansa valmis, ja minun olisi pitänyt kuunnella sitä.


***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.