Tuomas, 43, on kulkenut Lionel Messin matkassa 17 vuoden ajan – tähteä lietsoo enää yksi vimma: "Heittäisi Barcan mestaruudet hevonhelvettiin"

7:02
C Moren selostaja Tuomas Virkkunen muistelee Lionel Messin komeaa uraa, jota hän on seurannut 17 vuoden ajan.

MTV:n ja C Moren jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen on tulkinnut Lionel Messin hämmästyttäviä suorituksia televisioon jo vuodesta 2005 lähtien eli koko argentiinalaisen huippu-uran ajan. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Virkkusen ja Messin yhteinen matka alkoi alle 21-vuotiaiden MM-kisoista kesällä 2005. Argentiinan mestaruuteen päättyneen turnauksen jälkeen Virkkunen on selostanut valtavan määrän Messin otteluita La Ligassa, Mestarien liigassa ja MM-kisoissa.

Selostaja nostaa esiin muun muassa vuoden 2006 MM-kisat, joissa Virkkusen mukaan Argentiinalla oli sauma mennä loppuun asti. Se taipui puolivälierissä Saksalle.  

– Edelleen tänä päivänäkin Argentiinassa kummastellaan ja ihmetellään sitä, miksi (päävalmentaja Jose) Pekerman vaihtoi Saksaa vastaan (Juan Roman) Riquelmen pois ja otti puolustavan pelaajan tilalle. Saksa tasoitti ja meni lopulta pilkuilla jatkoon, Virkkunen kertaa. 

Messi on kahminut urallaan kymmeniä titteleitä, mutta yksi puuttuu. Virkkunen muotoilee värikkäästi sen, kuinka paljon 35-vuotias hyökkääjä janoaa MM-pokaalia. 

– Hän varmasti heittäisi viisi Barcan mestaruutta hevonhelvettiin, tai kymmenen...jos hän saisi vaihtaa ne yhteen MM-kultaan. Aivan varmasti, 43-vuotias Virkkunen toteaa hymyillen. 

Messi ja Argentiina kohtaavat Kroatian MM-välierässä tiistaina. 

Pääkuvan videolla Virkkunen muistelee Messin uran häikäiseviä vaiheita nostaen esiin mieleenjääneitä kohokohtia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja