Nyt Lewis Hamilton on tosissaan – kulissipaljastus Max Verstappenin aiheuttamasta reaktiosta F1-mestarissa

Luovuttiko Mercedes Red Bullille mestaruustaistelun? Niki Juusela ruotii F1-kauden ensimmäisen kolmanneksen kuumimmat käänteet 11:59
Niki Juusela ruotii F1-kauden ensimmäisen kolmanneksen kuumimmat käänteet: puheenaiheena myös Hamiltonin ja Verstappenin välinen mestaruustaisto.

Lewis Hamiltonin on kiristänyt työtahtiaan Mercedeksen tehtaalla huomattavasti, sillä brittitähti haluaa kammeta Red Bullin Max Verstappenin F1-sarjan mestaruustaistossa, Mercedeksen tekninen johtaja James Allison kertoo.

Hamilton ja Mercedes ovat nyt suurimman haasteensa edessä koko vuosia kestäneen mestaruusmarssinsa aikana, sillä Red Bull ja sen hollantilaistähti Max Vertappen johtavat MM-sarjaa kahdeksan kisan jälkeen. Itävaltalaistiimi on voittanut neljä edellistä GP:tä. 

Historiallista kahdeksatta MM-titteliään jahtaava Hamilton ei ole kuitenkaan Allisonin mukaan myymässä nahkaansa halvalla. 

– Hän haluaa ajaa autoa, jolla hän voi osoittaa taitotasonsa. Hänestä on valtavasti apua tässä tilanteessa, sillä hän on niin keskittynyt mestaruuden voittamiseen, että hän on reagoinut tuplaamalla työmääränsä, Allison hehkuttaa F1 Nation -podcastissa

– Hän ajoi paljon kierroksia simulaattorilla tehtaalla viime viikolla, ja hän on yhtä sitoutunut kuin kaikki muutkin löytämään kilpailuedun, jolla voimme painostaa kärjessä olevaa Red Bullia. Hän tekee absoluuttisen parhaansa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Allisonin mukaan Hamilton viestii jatkuvasti tärkeäksi katsomistaan asioista autoon liittyen ja tiedustelee voiko hän olla jollain tavoin avuksi niiden kehittämisessä. 

– Kanssakäyminen on ystävällistä ja helppoa, mikä auttaa minua ja toivottavasti myös häntä, Allison summaa. 

Hamilton jahtaa Verstappenia 18 pisteen päässä, kun MM-sarja jatkuu Itävallassa tulevana viikonloppuna. 

Lue myös:

    Uusimmat