Nyrkkeilijäjätti suuteli täysin yllättäen toimittajaa, taustahahmon vähättely raivostuttaa – "Eikö ole seksuaalista häirintää, jos tarttuu päästä ja suutelee väkisin suu veressä"

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Kubrat Pulev on saanut nyrkkeilylisenssinsä takaisin Kaliforniassa. Bulgarialainen pistettiin hyllylle, kun hän suuteli haastattelussa toimittajaa.

Pulev oli Jennifer Ravalon haastattelussa maaliskuussa, kun hän oli voittanut Bogdan Dinun tyrmäyksellä Yhdysvaltain Costa Mesassa järjestetyssä otteluillassa.

Haastattelun lopuksi silmäkulmastaan verta vuotanut Pulev tarttui Ravaloa päästä ja suuteli naista huulille. Ravalo kuittasi tilanteen naureskellen, mutta jälkikäteen hän teki tapahtumasta valituksen. Haastattelu levisi netissä laajasti.

Ravalo kertoi, että suudelma oli pakotettu ja ei-tervetullut. Hän kertoi, että Pulev tarttui häntä haastattelun jälkeen takamuksesta.

Pulev sai Kalifornian nyrkkeilylisenssinsä takaisin maanantaina. Häntä varoitettiin pysyvällä pannalla, jos vastaava toistuu. Pulev maksoi tapahtumista 2 500 dollarin (noin 2 200 euron) sakot.

Pulev pyysi kuulemistilanteessa tekojaan anteeksi.

– Olen todella pahoillani suudelmasta. Minun täytyy sanoa rouva Ravalolle pahoitteluni ja pyydän suudelmaa anteeksi. Se oli minun virheeni sataprosenttisesti, Pulev sanoi City News Servicen mukaan.

Pulev sanoi toukokuussa, kun hänen lisenssissä otettiin pois, että oli ollut haastattelutilanteessa "liian tunteikas". Hän lisäsi, että on nyt tajunnut, että hänen täytyy kunnioittaa naisia paremmin.

Ravalo totesi tiedotteessaan, että häntä on "häpäisty jatkuvasti julkisesti" Pulevin tiimin ja promoottorin toimesta. Ravalon asianajaja Gloria Allred oli tyytyväinen siihen, että Pulev joutui kilpailukieltoon, mutta hänen mielestään Pulevin promoottorin Bob Arumin pitäisi myös saada rangaistus.

Arum sanoi tapauksen jälkeen, ettei Pulev tehnyt mitään väärää.

– Herra Arum sanoi haastattelussa, ettei usko, että se on seksuaalista häirintää, jos 192-senttinen ja 113-kiloinen nyrkkeilijä tarttuu 157-senttistä toimittajaa kasvoista ja suutelee häntä väkisin suu verisenä. Haluaisin nähdä ajattelisiko hän toisin, jos iso verinen mies tekisi saman hänelle ilman suostumusta, Ravalo sanoi.

Pulev on voittanut ammattilaisena 27 ottelua. Hänen ainoa tappionsa tuli Vladimir Klitshkoa 

Lue myös:

    Uusimmat