Raju hyökkäys elokuvateatterissa – nyrkkeilijä pieksi katsojan silmittömällä tavalla

Espanjalainen ammattinyrkkeilijä Antonio Barrul pieksi toisen katsojan elokuvateatterissa.

Videolle päätynyt välikohtaus tapahtui, kun nyrkkeilijä Barrul, 25, oli katsomassa vaimoineen ja lapsineen Karvinen-elokuvaa Espanjan Leónissa.

Espanjalaislehti Marca raportoi Barrulin nähneen, että eräs miespuolinen katsoja oli alkanut häiritä muita paikalla olleita aggressiivisella käytöksellään tyttöystäväänsä kohtaan.

Videolla näkyy, että useat ihmiset olivat seisomassa ja elokuvateatterissa oli sanaharkkaa. Barrul käveli portaita alas nokikkain miehen luokse. Lopulta nyrkkeilijä hyökkäsi ja alkoi hakata miestä rajusti. Mies kaatui maahan, mutta Barrul jatkoi silti tämän silmitöntä murjomista.

Barrul palasi sen jälkeen istumaan ja pahoitteli tapahtunutta muille katsojille.

"Oli pakko tehdä se"

Barrul selitti toimintaansa tv-kanava Telecincon haastattelussa. Nyrkkeilijän mukaan mieskatsoja olisi hakannut vaimoaan ja tyttöään samalla kun mies olisi myös uhkaillut häntä.

Barrul sanoi, että mies "piti pysäyttää".

– Vaikka väkivalta ei ole minusta oikeutettua, koin, että minun oli pakko tehdä se, Barrul kommentoi.

Barrul kertoi olevansa pahoillaan siitä, mitä tapahtui.

– Minulla on lapsia, ja tämä todella satuttaa minua.

Barrul lisäsi, ettei ole ylpeä teostaan, mutta tekisi niin uudelleen, jos "näkisi miehen kaltoinkohtelevan naista sillä tavalla".

Espanjan mestari

Barrul on höyhensarjan kuusinkertainen Espanjan mestari. 

Mies mitteli ensimmäisen ammattilaismatsinsa maaliskuussa 2023. Hän on voittanut kaikki viisi tähänastista ammattilaisotteluaan.

Lue myös:

    Uusimmat