Nykäsen Susanna-rakas: Vauva olisi ihana

Kihlapari Matti Nykänen ja Susanna Ruotsalainen ovat korvia myöten rakastuneita.

Ex-mäkihyppääjä Matti Nykänen ja Subin Viidakon tähtöset -ohjelmasta tuttu Susanna Ruotsalainen hehkuvat MTV3.fin haastattelussa rakkauden onnea.

Nykäsen ja Ruotsalaisen elämät muuttuivat heinäkuun 2010 lopussa, kun pari kohtasi Neste-rallissa. Salamarakkaus eteni pikavauhtia ja pariskunta vaihtoi kihlasormuksia uutena vuotena. Pari ei ole lyönyt vielä lukkoon hääpäiväänsä, joten häitä tuskin tanssitaan ainakaan vielä tämän vuoden puolella.

– Päivämäärää ei ole lyöty lukkoon, joskus ne tulevat. Ei se noin vaan tuosta tapahdu, kesä taitaa tulla liian äkkiä, Susanna myhäilee.

Suurella osalla naisista biologinen kello alkaa tikittää viimeistään 30 ikävuoden jälkeen. Miten on Susanna, onko haaveissa jo perheenlisäys?

– Ainahan sitä silloin, kun on näin rakastunut niin haluaisi sen pikkuisen, meidän yhdistelmän. Olisihan se ihana se vauva, Susanna myhäilee MTV3.fille.

Susanna kuitenkin tietää, että vaikka perheenlisäys olisi haaveissa, ei sitä voi pitää itsestäänselvyytenä.

– Mutta perheenlisäys on meillä epätodennäköistä, sillä ikää alkaa oleen jo sen verran. Lisäksi huoli omasta lapsesta olisi niin suuri, että en tiedä kestäisinkö sitä, 38-vuotias Susanna muotoilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat