Nykänen ja Susanna-rakas: Näistä asioista suhteessa tulee sanomista

Matti Nykänen ja Susanna Ruotsalainen antoivat rakkauden iloa hersyvän haastattelun MTV3.fille.

Matti Nykänen ja Susanna Ruotsalainen kertovat parisuhteestaan MTV3.fin haastattelussa. Iloinen kihlapari todistaa jo olemuksellaan, että tästä suhteesta ei rakkautta puutu. Nykänen ei myöskään säästele sanojaan ylistäessään onneaan.

– Reilusti ja suoraan voin sanoa, että joka päivä rakastan enemmän ja enemmän. En tiedä missä vaiheessa tulee katto vastaan, mutta rakastan Susannaa yli kaiken, Matti kuvailee.

Kuten jokaisessa parisuhteessa, on myös Matilla ja Susannalla omat kiistansa. Tällä parilla sanomista tulee lähinnä arkisista asioista.

– Auton pesusta ollaan eri mieltä. Olen innokas pesemään autoa ja viemään roskia. Ei voi sanoa, että olisi riitaa, mutta kyllä sanomista tulee. Ei kuulemma joka päivä tarvitsisi autoa pestä eikä roskapussikaan aina ole ollut tarpeeksi täynnä, Matti nauraa MTV3.fille.

– No kun aina silloin kun lähdet ovesta ulos, niin viet samalla roskat, aina. Mutta ovathan nämä hyviä juttuja, harva vie välttämättä ollenkaan roskia. Hyvä ongelmahan tämä on, Susanna puolustaa "nalkuttamistaan".

Entä toisinpäin? Mistä asioista Matti pääsee sanomaan Susannalle? Susanna tietää heti mistä perinaisellisesta aiheesta on kyse ja alkaa miettiä sitä, kestääkö hänen valmistautumisensa esimerkiksi illanviettoon joskus liiankin kauan.

– Oon oppinut katsomaan tämän tilanteen niin, että ehkä Susannan pitäisi tuo meikkaaminen aloittaa tuntia aikaisemmin. Mä katon tilannetta vähän toiseltakin kantilta ja hyväksyn sen, että hän meikkaa ja käyttää siihen aikaa. Mutta aikaisemmin voisi aloittaa, Matti muotoilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat