Nuori nainen yritti ottaa selfietä – putosi ikkunasta ja kuoli

Kuvan ottamisesta seurannut putoaminen koitui nuoren naisen kohtaloksi.

Nuori uusiseelantilainen nainen kuoli traagisesti pudottuaan lontoolaisen kerrostalon ikkunasta. Ystävien mukaan Toni Kelly oli ollut ottamassa selfietä, kun yhtäkkiä hän menetti tasapainonsa ja putosi toisen kerroksen ikkunasta kohtalokkain seurauksin.

Iloiseksi ja kauniiksi kuvailtu nainen kiidätettiin lontoolaiseen sairaalaan, jossa hänen todettiin kärsivän vakavasta aivovammasta. Elintoimintoja ylläpitäviin koneisiin kytketty nainen kuoli myöhemmin vammoihinsa. Kellyn elimet on lahjoitettu eteenpäin niitä apua tarvitseville.

Nainen tullaan muistamaan erityisesti hymystään

Kellyn paras ystävä Paige Hourigan kuvailee naista hymyileväksi ja iloa ympärilleen levittäväksi henkilöksi. Hänen mukaansa Kelly kuului niiden ihmisten joukkoon, jotka tulivat kaikkien kanssa toimeen, eikä kenelläkään ollut hänestä koskaan mitään pahaa sanottavaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Muistan, kuinka nauroimme ja kikatimme koko ajan ilman syytä. Hän oli kaunis nainen, joka tullaan muistamaan erityisesti hymystään, Hourigan kertoo.  

Isossa-Britanniassa kuolleen naisen ystävät ja perhe keräävät parhaillaan rahaa, jotta naisen ruumis saataisiin kuljetettua takaisin kotimaahansa Uuteen-Seelantin. Vaikka hautajaisia ei vielä ole voitu järjestää, naisen kotimaassa asuvat läheiset ovat kunnioittaneet traagisesti menehtyneen naisen muistoa rannalla järjestetyssä muistotilaisuudessa.

Lähde: Dailymail

***

6:32

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja