Nuori mies päätti juhlistaa kesätyötä korvalävistyksellä – ei enää päässytkään takaisin töihin: "Tämä ei ole oikein"

1:41
Huvipuiston työntekijä sai potkut korvalävistysten takia Yhdysvalloissa

Jamieson ei saanut palata työhönsä hengenpelastajana, koska otti korvakorun. 

Amerikkalaisnuori menetti kesätyöpaikkansa, koska otti korvaansa lävistyksen. Jamieson Minor oli saanut työn hengenpelastajana Six Flags Splashtown -vesihuvipuistosta, jossa myös hänen serkkunsa työskentelee. Työ oli ollut Jamiesonin haave.

Osti korvakorun ensimmisestä palkastaan

Jamieson oli haaveillut myös toisesta asiasta – nimittäin korvakorusta. Mies päätti toteuttaa unelmansa nyt, kun hänellä viimein oli rahaa siihen.

– Näin työkavereillani sellaisia ja ajattelin, että miksi ei, Jamieson kuvaa.

Ensimmäisen palkan saatuaan Jamieson suuntasi hankimaan itselleen korvakorua. Kun hän seuraavan kerran palasi töihin, siellä odotti karu yllätys: työnantaja ilmoitti, ettei Jamieson ollut tervetullut työpaikalle, ennen kuin on poistanut lävistyskorunsa.

– Henkilöstöstä vastaava nainen kertoi, että heidän käytäntönään on, että naistyöntekijät saavat käyttää korvakoruja, mutta miehet eivät, Jamiesonin äiti Kelly kuvaa.

"Mielestäni ei ole oikein, ettei hän voi palata töihin"

Äidin mukaan hänen poikansa oikeuksia on loukattu. Kelly onkin soittanut vesipuiston johdolle ja vaatii muutoksia sääntöihin.

– Mielestäni ei ole oikein, ettei hän voi palata töihin ja vain siksi, että hän on mies, Kelly kuvailee.

– Ollakseni rehellinen, en itse edes pidä korvakoruista miehellä, mutta poikani halusi korvakorut ja kerroin, että aion taistella hänen vuokseen, koska tämä ei ole oikein.

Menettää palkan

Jamiesonille oli lävistysliikkeessä sanottu, ettei koruja saa poistaa muutamaan viikkoon. Nyt Jamieson ei pääsekään takaisin töihin ja menettää siten useamman viikon palkan.

– En uskonut, että tällaista tapahtuisi minulle. Haluan vain työni takaisin, siinä se, Jamieson kommentoi.

Aiemmin kaksi teksasilaispoikaa ja heidän vanhempansa ajautuivat riitaan koulun kanssa, koska koulun mukaan poikien hiustyyli oli koulun ohjeistuksen vastainen.

Lähteet: News4sanantonio.comn, CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja