Nuori mies hurjasteli rekisteröimättömällä moottoripyörällä poliiseja karkuun Eurajoella – poliisi pyytää havaintoja motoristista

Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja Eurajoella lauantaina noin klo 14 aikaan moottoripyörällä hurjastelleesta nuoresta miehestä.

Poliisi kertoo, että moottoripyöräilijä pakeni poliisia huomattavalla ylinopeudella taajama-alueella aiheuttaen lukuisia vaaratilanteita.

Takaa-ajo alkoi Kirkkotieltä, jatkuen Riikontielle ja sieltä edelleen Kangastielle, josta moottoripyöräilijä pääsi pakenemaan maastoon, sillä seurauksella, että poliisi ei saanut kuljettajan henkilöllisyyttä selville. 

Poliisin tietojen mukaan sama rekisteröimätön Honda-merkkinen moottoripyörä on nähty ennenkin alueella aiheuttamassa huolta asukkaissa.

Käytetyn ajoneuvon epäillään olleen punavalkoinen Honda CRF 125cc moottoripyörä. Poliisin mukaan kuljettaja oli pienikokoinen ja hoikka poika.

Pojalla oli tekohetkellä päällään tummansininen huppari, mustat farkut, valkoinen kypärä ja selässään vihreä maastokuvioitu reppu. Käsissään hänellä oli punaiset ajohanskat.

Lounais-Suomen poliisi pyytää vihjeitä kuljettajasta ja moottoripyörän omistajasta seuraaviin kanaviin:

vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp: 050 4117655, vihjepuhelin: 0295 417 259

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja