Mainos

Nuoren miehen auto töhrittiin Kouvolassa – äiti odottaa syyllisiä pesutalkoisiin

Kouvolalainen nuorimies kohtasi eilisaamuna pihassaan karun näyn: auto oli maalitöhryjen peitossa.

Pojan äiti Mervi Kelloniitty kyselee nyt Facebookissa lähialueen nuorilta, ”onko tullut olluksi vähän väärissä maalaushommissa”. Töhryistä on tehty myös rikosilmoitus poliisille.

Kelloniitty on pahoillaan erityisesti siitä, että töhryjen kohteeksi on joutunut pojan ensimmäinen ajopeli, jonka hän oli ostanut omilla rahoillaan.

– Auto siinä odotteli, että poika pääsee ajelemaan, kunhan kortti on näpeissä. Eihän tuo auto ole monia tuhansia maksanut, mutta omilla säästöillään poika sen osti, Kelloniitty kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Kelloniitty vetoaa alueen vanhempiin, jotta he tarkastaisivat lastensa sormet, hansikkaat ja vaatteet epämääräisten spraymaalin jälkien varalta.

Toistaiseksi yhteydenottoja ei ole tullut.

– Mietin itse juuri sitä, että varmaankaan kaikki vanhemmat eivät edes ilmoittaisi, vaikka huomasivatkin epäilyttäviä merkkejä ilmassa, kun he eivät tiedä, mitä siitä seuraa, Kelloniitty arvelee MTV Uutisten haastattelussa.

"Korjaus menee omaan piikkiin"

Kelloniitty epäilee, että "automaalari" ei ole kuka tahansa satunnainen ohikulkija vaan joku pojan tuttu.

– Pojan oma kaveriporukka pelaa aika hyvin yhteen ja kuulee kyllä juttua, jos jotain selviää.

Kelloniitty kertoo, että pojalla ei ollut varaa ottaa autolleen kuin pakollinen liikennevakuutus, joka tuskin korvaa töhryjen poistoa.

–Omaan piikkiin se korjaus nyt menee.

Kelloniitty ei usko pojan saavan rahallista korvausta tekijöiltä, vaikka heidät kiinni saataisiinkin.

– On siinä aikamoinen homma, kun töhryjä on tuulilasissakin. Sanoinkin jo, että jos saadaan tekijät kiinni, minä ostan putsausaineet, -välineet ja suojavarusteet, niin asianosaiset saavat tulla siivoamaan jälkensä. Ehkä he sitten hoksaavat, mitä kaikkea toisen omaisuudelle voi tehdä ja mitä ei.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.