Cristiano Ronaldo avautuu elämänsä järkyttävimmästä tragediasta – lasten hämmentyneet kysymykset mursivat jalkapallotähden: "Kerron totuuden"

Cristiano Ronaldo antoi viikonloppuna toimittaja Piers Morganille haastattelun, jonka jalkapalloon liittyvää sisältöä on perattu läpi urheilumediassa. Haastattelun jälkimmäisessä osassa Ronaldo kertoo perheen kohtaamasta surusta.

Ronaldo ja hänen puolisonsa Georgina Rodriguez saivat huhtikuussa kaksoset, joista toinen ei selviytynyt. Portugalilaisella on kaikkiaan viisi lasta, joista kaksi on hänen ja Rodriguezin yhteisiä.

Piers Morganin haastattelussa Ronaldo kertoi perheen kohtaamasta tragediasta, jota hän kuvailee mahdollisesti elämänsä vaikeimmaksi hetkeksi.

– Gio (Georgina) saapui kotiin ja lapset alkoivat kysyä, "missä toinen vauva on, missä toinen vauva on?" Ronaldo kertoi haastattelussa.

Ronaldo kertoi suru-uutisen 12-vuotiaalle esikoiselleen Cristiano Jr:lle perheen makuuhuoneessa, jossa molemmat murtuivat itkuun.

– Lapset kyselivät pöydässä, missä toinen vauva on. Viikon jälkeen sanoin, että ollaan lasten kanssa rehellisiä ja kerrotaan, että Angel, mikä on hänen nimensä, meni taivaaseen.

Muille lapsille tilanteen prosessointi kesti isä-Ronaldon mukaan pidempään, mutta nyt hän tuntee näiden reaktioista kiitollisuutta.

– Lapset sanovat, "Isi, tein tämän Angelille" ja osoittavaat taivaalle. Pidän siitä eniten, koska hän on näin osa elämäämme. En valehtele lapsilleni, kerron totuuden, joka oli vaikea prosessi.

Perheen surresssa menetystä Ronaldo kertoi sen lähentäneen häntä lapsiinsa ja puolisoonsa, jonka hän tapasi alun perin Madridissa vuonna 2016.

Alla olevassa tviitissä Ronaldo kertoo laajemmin perheen murheellisesta ajanjaksosta.

Lue myös:

    Uusimmat