Cristiano Ronaldo murtui kyyneliin – ennennäkemätön muisto kosketti syvältä: "En odottanut, että itkisin"

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Videolla Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin harvinainen yhteishaastattelu.

Jalkapallon Italian Serie A:n supertähti Cristiano Ronaldo murtui kyyneliin tuoreessa Piers Morganin haastattelussa. Portugalilaiselle näytettiin video vuonna 2005 menehtyneestä isästään. Ronaldo ei ollut itse aiemmin nähnyt videota.

Ronaldon isän Jose Dinis Aveiron maksa petti ja hän menehtyi vuonna 2005. Hän oli alkoholisti. Isä ei ehtinyt nähdä Ronaldon suurimpia menestyksen vuosia eikä hänen neljän lapsen syntymää.

Vuonna 2004 kuvatulla videolla Ronaldon isä hehkuttaa poikaansa, joka murtuu kyyneliin nähdessään sen ensimmäistä kertaa.

– En ollut koskaan nähnyt tuota, Ronaldo sanoi.

Morgan kysyi Ronaldolta, mikä tekee hänet erityisen surulliseksi.

– Olla numero yksi, eikä hän näe mitään. Hän ei näe minun voittavan palkintoja. Perheeni, äitini, veljeni ja jopa poikani näkee, mutta isäni ei näe mitään, Ronaldo kertoo.

Valioliigan kolmasti, Mestarien liigan viidesti ja Euroopan mestaruudenkin voittanut Ronaldo kertoo, ettei koskaan tuntenut isäänsä täysin.

– Ajattelin, että haastattelu olisi hauska. En odottanut, että alkaisin itkemään. En ole koskaan nähnyt näitä kuvia. En tiedä mistä olette saaneet tämän. Minun täytyy saada se, että voin näyttää sen perheelleni. En tuntenut isääni sataprosenttisesti. Hän oli humalainen ihminen. En käynyt koskaan hänen kanssaan normaalia keskustelua. Se oli vaikeaa, Ronaldo toteaa.

34-vuotias Ronaldo siirtyi viime kaudeksi Juventukseen. Viime kaudella Ronaldo viimeisteli Serie A:ssa 21 maalia 31 ottelussa. Tällä kaudella hän on onnistunut maalinteossa kertaalleen kolmessa ottelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat