Novak Djokovicin 18-vuotias vastustaja hämmensi tennisottelussa – "Kuinkahan montaa lihapullaa..?

Novak Djokovic kohtasi Yhdysvaltain avoimien avauskierroksella tanskalaisen Holger Runen, joka ihastutti tennisyleisöä Ikea-kassillaan. 

Djokovic voitti ottelun erin 6-1, 6-7, 6-2, 6-1. 18-vuotias Rune sai runsaasti kehuja otteistaan maailmanlistan ykköstä vastaan. Rune on listalla sijalla 145. Tanskalaisen Ikea-kassi vei jos suuren huomion ennen ottelun alkua.

– Minua hävettää, kun otan Ikea-kassin mukaan kauppaan. Hän on vienyt sen seuraavalle tasolle, toimittaja Ian Ransom twiittasi.

– Tämä on kaikista newyorkeinta, mitä koskaan on tapahtunut Yhdysvaltain avoimissa, toimittaja Mick Rouse totesi Twitterissä.

Rune kertoi ottelun jälkeen Tennis Channelille, miksi suosii Ikean kassia.

– Se on minusta hyvä kassi. Saan mahtumaan kaikki juomani ja banaanini, joten se toimii mainiosti tässä tarkoituksessa, Rune kertoi. 

Djokovic kohtaa seuraavalla kierroksella Hollannin Tallon Griekspoorin. Serbialainen jahtaa turnauksessa uransa neljättä Yhdysvaltain avoimien voittoa sekä uran 21:ttä grand slam -voittoa, joka nostaisi hänet kaikkien aikojen tilastossa ykköseksi.

Serbialaistähti on voittanut tänä vuonna jo Australian avoimet, Wimbledonin tennisturnauksen sekä Ranskan avoimet. Neljäs turnausvoitto merkitsisi grand slamia, johon on viimeksi ylletty kaksinpelissä vuonna 1988, kun Steffi Graf voitti kaikki neljä turnausta.

– Kuinkahan montaa lihapullaa hän kantaa tuossa Ikean kassissa? Tennis GIF:ejä Twitterissä julkaiseva tili kuulosteli.

Lue myös:

    Uusimmat