Pukki-party hiljeni ensimmäistä kertaa – Norwichilla synkkä Lontoon-vierailu

Jalkapallotähti Teemu Pukki pelasi ensimmäisen maalittoman Valioliiga-ottelunsa, kun Norwich taipui vieraissa lontoolaiselle West Hamille lukemin 0–2.

West Ham painoi ensimmäisen kerran verkot tötterölle 24. minuutilla, kun Arthur Masuaku tarjoili pallon Sebastien Hallerille, ja ranskalainen niittasi pelivälineen tyhjänä ammottaneeseen maaliin.

Puolen tunnin kohdalla Todd Cantwellilla oli loistopaikka tuoda vieraat tasoihin, mutta pusku maalin läheltä päätyi yli.

Seuraavan osuman iskivätkin isännät toisen jakson alkupuolella. Andri Jarmolenko ampui ensin tolppaan, ja puoli minuuttia tästä helähti. Ukrainalainen laukoi pallon oikeaan yläkulmaan.

Teemu Pukilta ilta ei suurempia mainetekoja katsojille tarjonnut, eikä hän juuri päässyt tekopaikoille. Ensimmäisen laukauksensa hän ylipäätään viritti, kun pelikellossa oli 66 minuuttia. Matala kuti oli West Ham -maalivahti Lukasz Fabianskille helppoa poimittavaa.

Pukki oli osunut kauden kolmessa aiemmassa Valioliiga-pelissä, joissa hän oli iskenyt yhteensä viisi maalia. Pukki putosi nyt maalipörssissä jaetulle kakkossijalle, kun Sergio Agüero nousi kuuteen maaliin. Argentiinalainen mätti kaksi häkkiä Manchester Cityn 4–0-voitossa Brightonia vastaan.

Sarjan häntäpäässä majailevalla Norwichilla on nyt tilillään yksi voitto ja kolme tappiota. West Ham on napannut kaksi voittoa, yhden tasapelin ja hävinnyt kerran.

Seuraavan kerran Norwich on tositoimissa kahden viikon päästä lauantaina kotonaan Manchester Cityä vastaan.