North West 8 vuotta! Kim Kardashian onnitteli julkaisemalla erityislaatuisen kuvasarjan äidistä ja tyttärestä

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoistytär North West täytti kahdeksan vuotta.

Superjulkkis Kim Kardashianin ja tämän ex-puolison räppäri Kanye Westin esikoistytär North West täytti 15. kesäkuuta kahdeksan vuotta.

Kardashian julkaisi tyttärensä merkkipäivän kunniaksi Instagram-tilillään liudan kuvia, joissa hän poseeraa yhdessä Northin kanssa. 

– Ensimmäinen vauvani North on tänään 8-vuotias! North, jonakin päivänä näet kaikki nämä viestit, jotka olen printannut leikekirjaasi, jota teen sinusta ja toivon, että tunnet itsesi rakastetuksi, koska tuot niin paljon rakkautta ja iloa meille kaikille, Kardashian aloittaa tunteikkaan kirjoituksensa tyttärelleen.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Olet hupsuin, tyylikkäin ja luovin ihminen, joka tietää tasan tarkkaan, mitä elämässään haluaa. En ole koskaan tavannut ketään kaltaistasi! äiti jatkaa.

Hän kertoo kuvatekstissä, että näyttävä kuvasarja, jossa äiti on stailattu Jackie Kennedyn tyylillä, on valokuvaaja Steven Kleinin käsialaa.

– Valitsin nämä kuvat Northista ja minusta, koska ne muistuttavat minua siteestä, joka meillä on ja hän (Steven Klein) onnistuu vangitsemaan sen tunteen joka kerta niin hyvin, Kardashian hehkutti.

Myös Northin isoäiti Kris Jenner julkaisi omalla Instagram-tilillään liudan kuvia tyttärentyttärestään ja kirjoitti tälle pitkän syntymäpäivätervehdyksen.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Hyvää syntymäpäivää meidän kaunis Northiemme! Olet todellinen päivänsäde ja valaiset jokaisen huoneen upealla hymylläsi ja suurella sydämelläsi, isoäiti kirjoittaa.

– Olet niin hauska, lahjakas, fiksu ja luova! Olet uskomaton tytär, sisko, lapsenlapsi ja ystävä. Rakastan sitä, kuinka näen sinun kasvavan ja olen entistäkin ylpeämpi sinusta joka päivä. Rakastan sinua valtavasti.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja