Kim Kardashian kertoi uutiset avioerosta ensin vanhimmalle tyttärelleen Northille – 7-vuotias "ymmärtää asiasta niin paljon kuin voi"

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Kim Kardashian halusi selittää avioerotilanteen lähteiden mukaan ensimmäiseksi esikoiselleen.

Seurapiiritähti Kim Kardashian, 40, haki yhdysvaltalaislähteiden mukaan avioeroa miehestään räppäri Kanye Westista, 43, perjantaina 19. helmikuuta. Mirrorin mukaan Kardashian on alkanut selittää tilannetta myös omille lapsilleen, aloittaen esikoisestaan Northista, 7.

Lähteiden mukaan Kardashian oli päättänyt kertoa asiasta vanhimmalle lapselleen yksin, jotta tämä ymmärtäisi mitä hänen vanhempiensa välillä tapahtuu. Lähteen mukaan North "ymmärtää asiasta niin paljon kuin voi" ja että Kardashian istui asiasta alas vain Northin kanssa, muttei nuorempien lastensa kanssa.

Kardashian ja West ovat eläneet erillään toisistaan jo kuukausien ajan, Kardashian parin neljän lapsen kanssa Kaliforniassa ja West ranchillaan Wyomingissa. 

– Kim ja Kanye ovat eläneet tällä tavalla niin pitkään. Viime vuosi on ollut juuri sellainen, että he ovat eläneet erillisiä elämiä niin fyysisesti kuin tunnetasolla, joten oli siitä paperityö tehtynä tai ei, eivät he ole eläneet perinteistä avioliittoelämää. 

Lähde lisää, että meneillään oleva tilanne ei käytännössä muuttaisi mitään Kardashianin ja Westin lasten elämien suhteen. 

Kardashian ja West avioituivat vuonna 2014. Heillä on Northin lisäksi kolme yhteistä lasta: Saint, 5, Chicago, 3 ja Psalm, 1. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja