Norjan hiihtotähti Kläbon autokolarista lisätietoa – "Pelkäsimme, että jotain tapahtuisi lapselle"

Norjalainen maastohiihdon supertähti Johannes Hösflot Kläbo oli joulukuussa autokolarissa Norjan Trondheimissa ajettuaan suojatien edessä seisoneen ajoneuvon perään. Nyt tapahtumasta on kerrottu lisätietoa.

Jo aiemmin on tiedetty, että tapahtuman aikaan suojatiellä ollut 12-vuotias tyttö kärsi lieviä vammoja. 22-vuotias Kläbo menetti tapahtuneen johdosta ajokorttinsa väliaikaisesti, ja tapahtunutta käsitellään tänä keväänä oikeudessa.

Peräänajetussa autossa ollut 35-vuotias mies on nyt puhunut tapahtuneesta tarkemmin norjalaislehti VG:lle. Hän oli ollut autossa, jota ajoi hänen raskaana oleva vaimonsa.

He olivat pysähtyneet koulun lähellä päästääkseen 12-vuotiaan tytön pois kyydistä.

– Kaikki tapahtui todella nopeasti. Ensimmäinen ajatus oli, että kumppanini on raskaana. Ei ole hyvä päätyä liikenneonnettomuuteen raskaana. Pelkäsimme, että jotain tapahtuisi lapselle, mies kertoi.

Tyttö sai kolhun jalkaansa, kun taas 35-vuotias mies loukkasi selkäänsä. Mies oli ollut tapahtuneen jälkeen sairauslomalla, mutta nyt hän on palannut jälleen töihin.

Miehen mukaan Kläbo oli tullut kolarin jälkeen autostaan ulos ja sanonut, että hän sattui painamaan kaasua jarrun sijaan.

– Me haluamme, että tämä kertomus tulee tarkasti julki. Tällä tavoin voimme välttää spekulaatiota, mikä on hyväksi sekä hänelle että meille, mies sanoi.

Kläbon isä ja manageri Håkon Kläbo on aiemmin vahvistanut Kläbon olleen osallisena kolarissa.

Lue myös:

    Uusimmat