Norjalle karmaiseva takaisku – supertähdestä ikävä tieto MM-kohtalonottelun alla

Norjan Ada Hegerberg ei pysty pelaamaan jalkapallon naisten MM-kilpailujen A-lohkon viimeisessä ottelussa, jossa Norja kohtaa sunnuntaina Filippiinit.

Hegerberg pelasi täydet minuutit avausottelussa, kun Norja taipui kisajärjestäjä Uudelle-Seelannille maalein 0–1. Tähtihyökkääjä oli merkattu avauskokoonpanoon myös Sveitsiä vastaan, mutta hän poistui tiistaina kentältä kansallislaulujen jälkeen. Hegerberg tunsi kipua nivusessaan alkulämmittelyjen viimeisessä spurtissa. Lohkon kärkijoukkue Sveitsi piti Norjan nollilla, ja maat tasasivat pisteet 0–0-tuloksella.

Norjan on pakko voittaa viimeisessä alkulohko-ottelussa Filippiinit ja saada apuja myös muilta, jotta paikka jatkopeleihin aukeaisi.

Joukkueen lääkäri Trygve Hunemon mukaan taustajoukot tekevät kaikkensa, että Hegerberg olisi pelikunnossa neljännesvälierässä, jos Norja sellaiseen yltää.

Hegerberg on luottavainen.

– Aikaa on liian vähän ehtiä kuntoon Filippiinit-otteluun, mutta uskon joukkueeseen huomisen ottelussa ja jatkan hommiani, että olisin valmis mahdolliseen neljännesvälierään, hän sanoi.

Norja ja Filippiinit kohtaavat sunnuntaina Aucklandissa. Sveitsi ja Uusi-Seelanti iskevät yhteen Dunedinissa.

Uusi-Seelanti järjestää MM-kilpailut yhdessä Australian kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat