Mainos

Norjalaisnaisella huikea suosio – onko tässä maailman seksikkäin palomies?

Palomiehenä työskentelevä norjalaisnainen on onnistunut hankkimaan itselleen suuren fanijoukon. Naisen kuvat nähtyäsi et enää ihmettele miksi! 

Palomiehenä ja personal trainerina työskentelevä Gunn Narten on noussut lähes koko maailman tietoisuuteen – eikä ihme! Norjalaisnaisen julkaisemat upeat Instagram-kuvat saavat kenet tahansa kateellisiksi. Jakamissaan kuvissa hän lenkkeilee vuoristossa, treenaa kuntosalilla ja jopa nostelee rekkoja. Rantakuvia unohtamatta. 

Kuvillaan nainen haluaa levittää ympärilleen mahdollisimman paljon positiivisuutta, iloa ja terveyttä.

– Perustin Instagram-tilin inspiroidakseni ihmisiä seuraamaan unelmiaan ja osoittaakseni, että ihmiset voivat tehdä mitä tahansa he haluavat, Narten, 30, kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan elämässä tärkeintä on työskennellä omien unelmien eteen riippumatta siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Nartenilla on aiheesta paljon omakohtaista kokemusta. 

Hyvä kunto on työn edellytys 

Nartenin mukaan hänen ammattinsa aiheuttaa usein hämmästystä, mutta hän kertoo palomiehenä toimimisen olleen hänen intohimonsa jo vuosien ajan. 

– Päätin ryhtyä palomieheksi 19-vuotiaana. Olen aina rakastanut olla aktiivinen ja olla osana tiimiä. Kun keksin, että voisin yhdistää fyysisen työn, haastavat työtehtävät ja hyvän tekemisen, valinta oli helppo, Narten kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eikä naisen ole tarvinnut katua päätöstään, sillä hän kertoo rakastavansa työtään täydestä sydämestään. Nykyisin moni suhtautuu hänen ammattiinsa positiivisella ja uteliaalla asenteella.

– Minulle palomiehenä oleminen on normaalia. Ystävieni mukaan minulla on poikien huumori ja olen kätevämpi käsistäni kuin useimmat tytöt, Narten toteaa.

Ammatti ei ole kuitenkaan naisen koko elämä. Sen lisäksi, että nainen pelastaa ihmishenkiä tulipaloista, hän työskentelee myös personal trainerina sekä treenaa itse CrossFittia, juoksemista, uimista ja jalkapalloa. Mutta miten hän ehtii kaiken tämän?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Palomiehenä työskentelen 24 tai 48 tunnin vuoroissa, joten minulla on paljon vapaa-aikaa. Pidän työstäni ja haluan pysyä aktiivisena, Narten toteaa ja kertoo, että hyvä kunto on edellytys palomiehenä toimimiselle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: DailyMail 

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.